To je to što me zanima!

'Pakao na horizontu': Najveća ekološka katastrofa u SAD-u

Tog dana krajem travnja, nezamislivo se dogodilo. Ono čega su se bojali svi se i ostvarilo - eksplozija naftne bušotine u Meksičkom zaljevu. Ovo je priča o ljudima koji su preživjeli
Vidi originalni članak

Nevjerojatan prikaz najveće ekološke katastrofe u povijesti SAD-a prati događaje iz travnja 2010. godine, kada se odvijala najveća katastrofa za koju je zaslužan ljudski faktor. Naftna platforma 'Deepwater Horizon' u Meksičkom zaljevu nije vođena po propisima te je došlo do eksplozije platforme i velikog zagađenja uslijed curenja nafte.

'Pakao na horizontu' donosi nam na velike ekrane priču koja pokazuje što se sve zbivalo u pozadini užasne nesreće koja je odnijela živote jedanaestero radnika. Mark Wahlberg preuzeo je ulogu prave osobe, glavnog električara Mikea Williamsa, predanog obiteljskog čovjeka i stručnjaka koji je nadgledao električne sustave na platformi kada je sve što je moglo krenuti po zlu i krenulo po zlu.

Pogledajte foršpan

Osim Marka Wahlberga, u filmu se pojavljuju Kurt Russell, John Malkovich, dobitnica Zlatnog globusa Gina Rodriguez te Kate Hudson.  Scenarij je temeljen na članku 'Deepwater Horizon’s Final Hours' New York Timesa iz 2010, a film je režirao Peter Berg.

Film 'Pakao na horizontu' u sva bolja kina dolazi 13. listopada, u distribuciji Blitz filma.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • OM Sai Baba 13.09.2016.

    trailer izgleda kao žešća patetika. čim je mark whalberg male su šanse da vidimo ozbiljan film. vjerojatno skupi promašaj kao fury road.

  • onotamo 10.09.2016.

    Ovo bi moglo bit odlican film...narocito kako je rijec o istinitom događaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare