To je to što me zanima!

'Pala' promjena: Loto djevojka Jelena Lešić oduševila frizurom

Jelena je objavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama, a na račun izgleda dobila je mnoštvo komenara. Osim toga, često dobiva pohvale zbog odjevnih kombinacija
Vidi originalni članak

Loto djevojka Jelena Lešić osvojila je 2005. titulu Miss Universe, a danas za nju mnogi kažu kako je jedna od najljepših Hrvatica. Često ističe kako joj je titula missice bila prekretnica u životu. U to se vrijeme preselila u Zagreb zbog fakulteta i bila u centru medijske pažnje zbog osvojene titule. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena u 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Uvijek ističem da je ta godina bila prekretnica u mom životu, sve nešto nepoznato, iz male sredine došla sam u veliki grad. Izbor mi je sve dobro donio, nikad ništa mi nije loše ponuđeno, niti sam se našla u neugodnoj situaciji. Izbor mi je promijenio život - rekla je svojedobno Jelena. 

Trenutačno vodi emisiju  Klub 7 na HRT-u, a nedavno je sve oduševila novom frizurom. Skratila je kosu za desetak centimetara te sada nosi dugi bob.

JELENA LEŠIĆ U 24 PITANJA Bivša missica: 'Nije mi žao što me Kosor cenzurirala u spotu'

Objavila je nekoliko fotografija na društvenim mrežama, a na račun izgleda dobila je mnoštvo komentara. Osim toga, često dobiva pohvale zbog odjevnih kombinacija.

Inače, Jelena je prije nešto više od dvije godine bez velike najave rekla sudbonosno da svojem dečku Krešimiru Lešiću.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KMVA 17.01.2021.

    Sve bi joj volio biti u zivotu,samo ne muz!😎😋

  • 16.01.2021.

    Bivša loto djevojka, odmah mi T(r)ina pala na pamet. 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare