Obavijesti

Video

Komentari 28

Bivša missica: 'Nije mi žao što me Kosor cenzurirala u spotu'

Bivša missica: 'Nije mi žao što me Kosor cenzurirala u spotu'
8

Dugogodišnja Loto djevojka, bivša miss Universe Hrvatske i voditeljica Jelena Lešić u 24 pitanja koja izlaze na YouTube kanalu 24sata otkrila nam je detalje iz voditeljske karijere, kako je bilo na izboru za miss...

VIDEO

Donald Trump je bio pravi gentleman, fin, pristojan, uljudan, došao nas je pozdraviti, prozboriti par riječi, za razliku od njegove supruge. O njemu mogu stvarno reći sve najbolje, ali danas bih možda na to drugačije reagirala i drugačije to doživjela, rekla nam je bivša miss Universe Hrvatske Jelena Lešić. Upravo zbog te titulu uspjela je prisustvovati rođendanu sadašnjeg američkog predsjednika, ali ona je na tom rođendanu ipak više 'škicala' Pamelu Anderson koja joj je bila zanimljivija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Titulu je osvojila sa samo 18 godina i na svjetskom natjecanju je uz pripreme i samo natjecanje na Tajlandu provela mjesec dana. Ispričala nam je kako su na odlasku u Hrvatsku plakali i ona i njezini obožavatelji koji su je dočekali s cvijećem i nisu htjeli dan ode pa su joj čak i nudili poslovne ponude, no nije ih prihvatila. Svoju karijeru nastavila je u Hrvatskoj kao Loto djevojka i voditeljica u brojnim emisijama i projektima. Prošle godine dobila je priliku i voditi Doru - Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije.

- Nije mi žao što ove godine neću voditi Doru, bilo mi je i prošle godine čudno što su me zvali. Mogu se jednog dana pohvaliti unucima da sam vodila Doru - ispričala nam je Jelena i dodala da je to jedno posebno iskustvo od kojeg najviše naučiš.

Veliku pažnju javnosti dobila je i 2010. godine kada je snimila reklamni spot za Hrvatsku turističku zajednicu koji je podigao mnogo bure u javnosti.

- Nisam se uvrijedila kada su moju stražnjicu maknuli iz reklamnog spota. To je bio samo jedan od kadrova u spotu i slučajno je došlo do tog kadra i ni dan danas ne vidim ništa sporno u tome - prokomentirala je Jelena spot. Reklamni spot je čak bio i cenzuriran na intervenciju tadašnje predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor.

Nedavno je Jelena bila gošća druga sezone serijala 'Zvijezde vrište' i dobila se priliku provozati s Jurajem Šebaljem, ali provozala je i ona njega. Dugogodišnji su kolege i prijatelji pa joj je ovo bilo izuzetno zabavno iskustvo.

- Sviđa mi se novi koncept u kojem zvijezde voze Šebalja. Meni je bilo odlično s njim - zaključila je Jelena i pohvalila svog kolegu.

POGLEDAJTE KAKO SE JELENA SNAŠLA U VOŽNJI SA ŠEBALJEM:

Voditeljica je od 2018. u braku s poduzetnikom Krešimirom Lešić s kojim se odlučila na maleno i privatno vjenčanje, daleko od očiju javnosti.  

- To je intimni trenutak mene i supruga koji smo željeli podijeliti s našim najdražim prijateljima, nismo tipovi koji vole raditi ceremonije - zaključila je Jelena.

Cijeli intervju s Jelenom Lešić pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Pokretanje videa...

24 pitanja: Jelena Lešić 12:24
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić