To je to što me zanima!

Pala u nesvijest zbog Onurova poziva da zajedno popiju kavu

Marijana Mikulić u reklami upoznaje svog idola, Halita Ergenca, zbog kojeg pada u nesvijest. Isto se dogodi i konobaru kad ugleda Berguzar u kafiću u kojem radi
Vidi originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (29) odjevena u svečanu haljinu na romantičnoj je večeri uz violine i svijeće s Halitom Ergençom (40), poznatijim kao Onur iz '1001 noći'.

- Jako sam sretan što sam ovdje s vama - govori joj Onur na turskom, a ona mu odgovara kako još ne vjeruje svojim očima.

- Ali ja vjerujem - uzvraća turski zavodnik držeći je za ruke. Marijana se pita sanja li. U sljedećem trenutku shvaća kako je to samo san jer je u šopingu u supermarketu. Odjednom i ondje vidi Onura. Štipa se kako bi se uvjerila da ne sanja. Nađe se na blagajni odmah iza njega. Obrvama pokušava sugerirati blagajnici da vidi je li to doista on. Onur se tad okrene prema Marijani i pita je hoće li s njim popiti kavu, iako se zapravo obraća svojoj dragoj Bergüzar (28), koja je iza nje. Marijana se onesvijesti od uzbuđenja. Poslije je ipak na kavi s bračnim parom. Tad konobar koji donosi kavu padne u nesvijest ugledavši Šeherezadu. Sažetak je to najiščekivanije Konzumove reklame u Hrvatskoj, zbog koje su glumci iz popularne turske serije '1001 noć' došli u Zagreb na nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • baby_1 22.11.2010.

    koliko je dosad placao zvijezdicama za pojavljivanja i razne druge stvari, mogao je barem malo povecati place onim jadnim zenama koje mu rintaju po citave dane. sramota toliko ima a skrt da je to strasno zene rade za minimalac. fuj to mi se gadi!!!!

  • markisa_17 22.11.2010.

    jebemti državu, jebemti reklamu, svi ćemo bit mali robovi zbog usranih dugova a ovaj plaća turke za reklamu.. bljak!

  • pernica 22.11.2010.

    koliko je platio Onura i Šeherezadu i ostale u reklami- bolje da je dao novac za dom u Nazorovoj- bio bi veća faca!!!!! Bože koji smo lud narod, uvozimo glumce, te ih masno plaćamo da bi reklamirali dućan prehrane!!!! da li oni naše glumce traže za svoje reklame- jesu, jesu- moš mislit!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare