To je to što me zanima!

Paljevac: Žiri bira pjesme u showu Evergreen, a ne ja

D. Paljevec želi da mu se ime povuče s odjavne špice jer je razočaran odabirom pjesama u showu "Evergreen", a on sam ne sudjeluje u izboru
Vidi originalni članak

Davor Paljevec HTV- u je prodao ideju Evergreen showa. Nakon druge emisije obratio se medijima.
- Veći broj poznanika i ljudi iz glazbene branše proziva me da sam zadnja neznalica, bezveznjak i laik jer sam odabrao neadekvatne i bezvrijedne pjesme za veliki nacionalni show. No, ja nisam taj koji ih je birao. To je učinio stručni žiri HTV-a. Stoga želim da se moje ime povuče sa odjavne špice, stoji u njegovom priopćenju. Paljevec je i sam razočaran odabirom pjesama.
- Ne želim biti autor ideje kojom glazbeni urednik HTV-a Željan Klašterka kao natjecatelj u showu sam sebi pogoduje da pobijedi - rekao je Paljevac aludirajući na pjesmu od Davora Radolfija iz 1995. godine 'Tvoje ime kao ime ruže' , koja je u drugoj emisiji pobijedila i ušla u finale showa.
- Moju pjesmu je odabrao stručni žiru u sastavu Hrvoje Hegedušić, Silvije Glojnarić, Maro Market, Đurđica Ivanković, Julije Njikoš, Siniša Škarica, Mirko Fodor, Robert Mareković i Aleksandar Kostadinov - rekao je Željan Klašterka i dodao da pobjednička pjesma ionako ništa ne dobiva.
- Pjesma koja pobijedi dobit će titulu najbolje u povijesti, a njezin autor veliku promociju - tvrdi Paljevec.
- Poručujem gospodinu Paljevcu da će još jedna moja pjesma biti predstavljena u showu, a to je 'Nek ti bude ljubav sva' Tonyja Cetinskog. Osim toga, ne razumijem zašto Paljevec sad to radi, zar mu je žao što nema uplita u sadržaj? A čak nam nije ni cijeli sinopsis napisao - kaže Klašterka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lexus 14.01.2009.

    Totalno razočaranje za ovu emisiju -moje misljenje. Zato što u ziriju nemoze biti jedan fodor ili tak neki tipovi uvjek jednoteisti tipovi vode emisije a nisu dovoljno stručni niti sta znaju o toj glazbi.A posebno ona mala kaj vodi dobro da nisu djete iz vrtiča uzeli. Ono sto nikako nevalja sto pojedine pjesme pjevaju jednoteisti izvođači a zna se da ima zivih izvođača ili tih tekstopisaca. Bitno je izreklamirati neku vanu ili žaka svaka čast na njihovim pjesmama ali ak ima zivih pjevaca oni su to trebali pjevat. Ocjena nula za tzaj show.

Komentiraj...
Vidi sve komentare