Show

Komentari 1

Paljevac: Žiri bira pjesme u showu Evergreen, a ne ja

Paljevac: Žiri bira pjesme u showu Evergreen, a ne ja

D. Paljevec želi da mu se ime povuče s odjavne špice jer je razočaran odabirom pjesama u showu "Evergreen", a on sam ne sudjeluje u izboru

Davor Paljevec HTV- u je prodao ideju Evergreen showa. Nakon druge emisije obratio se medijima.
- Veći broj poznanika i ljudi iz glazbene branše proziva me da sam zadnja neznalica, bezveznjak i laik jer sam odabrao neadekvatne i bezvrijedne pjesme za veliki nacionalni show. No, ja nisam taj koji ih je birao. To je učinio stručni žiri HTV-a. Stoga želim da se moje ime povuče sa odjavne špice, stoji u njegovom priopćenju. Paljevec je i sam razočaran odabirom pjesama.
- Ne želim biti autor ideje kojom glazbeni urednik HTV-a Željan Klašterka kao natjecatelj u showu sam sebi pogoduje da pobijedi - rekao je Paljevac aludirajući na pjesmu od Davora Radolfija iz 1995. godine 'Tvoje ime kao ime ruže' , koja je u drugoj emisiji pobijedila i ušla u finale showa.
- Moju pjesmu je odabrao stručni žiru u sastavu Hrvoje Hegedušić, Silvije Glojnarić, Maro Market, Đurđica Ivanković, Julije Njikoš, Siniša Škarica, Mirko Fodor, Robert Mareković i Aleksandar Kostadinov - rekao je Željan Klašterka i dodao da pobjednička pjesma ionako ništa ne dobiva.
- Pjesma koja pobijedi dobit će titulu najbolje u povijesti, a njezin autor veliku promociju - tvrdi Paljevec.
- Poručujem gospodinu Paljevcu da će još jedna moja pjesma biti predstavljena u showu, a to je 'Nek ti bude ljubav sva' Tonyja Cetinskog. Osim toga, ne razumijem zašto Paljevec sad to radi, zar mu je žao što nema uplita u sadržaj? A čak nam nije ni cijeli sinopsis napisao - kaže Klašterka.

Najčitaniji članci