To je to što me zanima!

Pamela Anderson se udala po šesti put: Zavela tjelohranitelja

Par se, inače, upoznao početkom prošle godine i od tada su nerazdvojni. Pamela se još uvijek s novim suprugom nije pojavila u javnosti, niti objavila zajedničku fotografiju
Vidi originalni članak

Glumica Pamela Anderson (53) se udala po šesti put, piše Mirror. Rekla je sudbonosno 'da' tjelohranitelju Danu Hayhurstu za Badnjak. Uz njih su bile njihove obitelji, a Dan nije imao kuma, kao ni Pamela djeveruše. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za strane medije rekla je da se nalazi u rukama čovjeka koji je voli. Vjenčanje je bilo tradicionalno, a Pamela je imala vintage vjenčanicu s dugim velom. Nosila je buket ružičastog cvijeća. 

Par se, inače, upoznao početkom prošle godine i od tada su nerazdvojni. Pamela se još uvijek s novim suprugom nije pojavila u javnosti, niti objavila zajedničku fotografiju. 

- Ova godina bila je kao pseća, kao da smo sedam godina zajedno - rekla je Pamela nedavno. 

TOMMY LEE SLAVI ROĐENDAN Snimio kućni filmić s Pamelom, a sada ljubi 24 godine mlađu...

Pamela se prošle godine udala za producenta Jona Petersa (75), ali je brak okončala nakon svega 12 dana. Prvi suprug bio joj je Tommy Lee, potom se 2006. udala za Kid Rocka, a već iduće godine se razvela od njega i udala za Ricka Salomona. Od njega se razvela nakon godinu dana braka, ali su se ponovno vjenčali 2014. godine. Ni to nije potrajalo dulje od godinu dana. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • x00x 28.01.2021.

    puca nekog prosog vremena.. al se ne miri s proteklim vremenom

  • penzić 28.01.2021.

    razumjem kad žena promjeni 6 muškaraca ali da se udaje 6 puta nerazumjem

  • eddie 28.01.2021.

    pukla

Komentiraj...
Vidi sve komentare