To je to što me zanima!

Pamela nakon rastave bogatija za skoro sedam milijuna kuna

Rick je sretan jer je nakon rastave dobio natrag svog ljubimca Bumblebeeja kojeg je Pamela navodno držala u zatočeništvu tjedan dana i na taj način ga ucjenjivala
Vidi originalni članak

Pamela Anderson (47) i Rick Salomon (47) službeno su se rastali. Pamela je u zamjenu za razvod dobila milijun dolara (6 700 000 kuna), a Rick je sretan jer je dobio natrag svog ljubimca  Bumblebeeja kojeg je Pamela navodno držala u zatočeništvu tjedan dana i tako ga ucjenjivala. 

Par se prvi put vjenčao 2007. ali zatražili su poništenje već dva mjeseca kasnije. Lani u siječnju opet su se vjenčali, ali idila ni tada nije potrajala jer je šest mjeseci kasnije Pamela zatražila razvod, no zahtjev je povukla u kolovozu. Ni nakon toga njihov međusobni odnos nije se popravio pa je Pamela u veljači podnijela zahtjev za rastavu. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zajebananko 30.04.2015.

    prije je bilo moderno bogato se udat,a sad je moderno bogato se rastavit.

  • Lun@ 777 30.04.2015.

    Eh, što se nisam bogato udala? Sada bi bila razvedena žena, vjerojatno.

  • volim vrbe 29.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare