To je to što me zanima!

'Panonski mornar' u Puli digao atmosferu: 'To nema cijenu...'

Više od tri sata  zabavljao je publiku koja je stigla iz cijele Hrvatske i šire. Stigli su i njegovi obožavatelji iz Novog Sada koji ga, kako kažu, prate na svakom koncertu
Vidi originalni članak

Još jedan koncert za pamćenje zaredao je legendarni 'panonski mornar' Đorđe Balašević (66) u prepunoj Pulskoj Areni.

Više od tri sata  zabavljao je publiku koja je stigla iz cijele Hrvatske i šire. Stigli su i njegovi obožavatelji iz Novog Sada koji ga, kako kažu, prate na svakom koncertu.

Prije spektakla, rijeke ljudi čekale su ispred Amfiteatra kako bi uživali u poznatim hitovima nabijenim emocijama. Uzavrela atmosfera kulminirala je nakon što je zapjevao poznati hit 'Neki novi klinci', kada je na publiku iz topova ispaljeno mnoštvo malih bijelih plišanih zečeva što je izazvalo oduševljenje i ovacije.

Dodatno je Balašević izmamio gromoglasni pljesak rekavši: 'Doći kući kod svojih u Pulu, to nema cijenu'.

Pokojnom pjevaču Atomskog skloništa Sergiu Blažicu Đoseru posvetio je svoj poznati hit 'Slovenska', a obećao je da će se ponovno vratiti.

- Nisam više u poziciji da radim duge pauze - rekao je Balašević  i nasmijao publiku. Za kraj je pripremio i iznenađenje za publiku kada je član njegovog  orkestra iz publike odsvirao trubu za posljednji bis 'Odlazi cirkus'.

 

PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Idi na 24sata

Komentari 64

  • KOKKYCH 25.08.2019.

    Konačno je kod svojih

  • Mthesecond 18.08.2019.

    Patetik..Jezim se od te patetike,prica koje prodaje..To mi tako lazno djeluje..Pjesme dobre al odavno izlizane,isfurane,nije mi jasno kako uziva toliku popularnost..Kupi lovu na nostalgiji publike koju te pjesme vracaju u mladost..Stari prepredenjak..

  • tocilo 18.08.2019.

    I koliko je zaradio?Mislim ako se mora znati koliko thompson zaradi,bilo bi pošteno da se iznesu brojke i za njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare