To je to što me zanima!

Pao u zaborav: Nećemo vidjeti novi dio ove špijunske franšize

Premda smo dobili vijesti da će se snimati i šesti nastavak sage o špijunu bez sjećanja, serijal o 'Jasonu Bourneu' iznenada je ostao bez najbitnije osobe, glavnog glumca
Vidi originalni članak

Iako nas je krajem prošle godine, u prosincu, razveselila vijest da će se snimati još jedan nastavak serijala o agentu bez sjećanja, Jasonu Bourneu, kako se čini tako neće biti. Producent Frank Marshall je tada imao vrlo ohrabrujuće vijesti.

- Pričao sam s obojicom (s Mattom Damonom i Paulom Greengrassom, op.a.). Dosta su zadovoljni s uspjehom filma. U principu je samo priča bitna, pa su nam rekli da se pojavimo s dobrom pričom i onda ćemo vidjeti što dalje. Tako da smo na pauzi i pokušavamo osmisliti priču. Ipak je ovaj film ostavio kraj otvorenim, vidjet ćemo što možemo osmisliti - rekao je Marshall.

No po novim informacijama, ravno iz usta Matta Damona, franšizi je napokon došao kraj.

- To bi trebala biti podosta nevjerojatna priča da nas sve vrati u igru - izjavio je Damon u intervjuu.

Posljednji dio sage je prosječno dobro uspio na tržištu, sa zaradom od 415 milijuna dolara diljem svijeta, no reakcije publike i kritike su bile podosta loše. Film na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes drži jedva 57%, što se ne smatra dobrim rezultatom, dok je ocjena publike samo jedan postotni bod manje, 56%. Takvi rezultati su ostavili traga i na Mattu Damonu, koji se na njih osvrnuo.

- Posljednji film nije baš dobro ocijenjen poput prethodnih, pa mi se čini da je ljudima dosta lika - rekao je glumac.

Premda je ovo vijest koja se čini konačnom, i dalje ostaje malena nada da će se Damon predomisliti. Ako se to dogodi, odmah ćemo vam javiti, a u međuvremenu vi možete pogledati glumca u njegovom novom filmu, 'Kineski zid'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare