To je to što me zanima!

Papa Franjo objavljuje pop rock album nazvan ‘Wake Up’

Priprema se objavljivanje pop rock albuma čovjeka koji je obožavan u cijelom svijetu zbog inzistiranja da svaka osoba zaslužuje ljubav i poštovanje
Vidi originalni članak

Papa Franjo će 27. studenog objaviti album nazvan ‘Wake Up’. Novi je to način kojim Papa želi širiti ideje nade , vjere i zajedništva, a objavljivanje albuma odobrio je Vatikan. Riječ je o glazbenim podlogama, od rocka do Gregorijanskih korala, preko kojih idu Papini govori i pjevane dionice na različitim jezicima. Papa na engleskom, talijanskom, portugalskom i španjolskom govori o miru , dignitetu, brizi za okoliš i pomaganju svima u potrebi. Album ‘Wake Up’ producirao je don Giulio Neroni:

- Kao i prije u mojoj karijeri, na ovom sam albumu također pokušao ostati vjeran pastorali i poštivati osobnost pape Franje. On je Papa dijaloga, otvorenih vrata i služenja ’, kaže Neroni.

Dok dakle Papa Franjo završava posjet Sjedinjenim Državama , priprema se objavljivanje pop rock albuma čovjeka koji je obožavan u cijelom svijetu zbog inzistiranja da svaka osoba zaslužuje ljubav i poštovanje. Početkom lipnja bio je dva dana u Sarajevu, a neke najave govore da bi tijekom iduće godine mogao doći u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Imperatrice 27.09.2015.

    Ne volim sevku al neka joj je sa srećom, ne gledam big brother al neka je i njima sa srećom ali Papu, Bibliju, biblijska proročanstva i puno puno stvari vezano za to, proučavam već duže vrijeme i nažalost rezultate ne želim a i ne usudim se napisati u komentarima. Ali samo mogu reći: WAKE UP, proučite i vi malo vatikanske koncile, zadnje pape, neke povijesne promjene koje su se desile u zadnjih 50-60 godina i vidjet ćete da puno toga nije slučajno. Živimo u vremenima kad trebamo otvoriti oči i vjerovati..jer vjera je nešto što je nažalost kod puno mladih ljudi iščeznulo. Učvrstite vjeru i otvorite oči..

  • Alice in chains 27.09.2015.

    Naravno, milijun komentara na Severinu i Big Brother, ovdje ni jedan...krasno. Koja hrpetina licemjera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare