To je to što me zanima!

Paparazzi odlučili: C. Cole je najdosadnija žena na svijetu

Brojni paparazzi dijele isto mišljenje. Smatraju da je Cheryl najdosadnija žena na svijetu te da na nju samo gube vrijeme. Pjevačica jako pazi na svoju privatnost
Vidi originalni članak

Cheryl Cole (28) zasigurno se neće svidjeti nova tituala. Naime, paparazzi su je proglasili najdosadnijom ženom na svijetu. 

- Ona je užasno dosadna. Samo leži uz bazen, ide u teretanu i radi - rekao je jedan od paparazza te dodao da se crvenim tepihom šeće samo onda kad je to zbilja potrebno. Proteklih mjeseci Cheryl je radila na svom trećem albumu, pa je uglavnom živjela povučeno. 

- Samo gubimo vrijeme na nju. Zbilja je dosadna - komentar je paparazza. Osoblje hotela u kojem je boravila posljednjih mjeseci, Cheryl su opisali kao jednu od zvijezda koja je najviše opsjednuta svojom privatnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • shpulla 08.08.2011.

    pametna žena.paparazzi crknite.

  • laura bi 08.08.2011.

    prelijepa je...meni je ona jako zanimljiva

  • Faustina009 08.08.2011.

    Jako lijepa žena i pametna - Pa nije luda da tim novinarima dopusti da kopaju po njezinim privatnim stvarima i onda da te informacije izokreću kako njima paše u novinama,a ne kako je sitina - pa da ima poslije traume zbog takovih stvari i nepotrebnog objašnjavanja nečega čega nema i što nije istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare