To je to što me zanima!

Paris Hilton grudima htjela zavesti Cristiana Ronalda

Nogometaš je u Los Angeles došao obavljati poslovne razgovore. Iako su ga u klubu, uz Paris, gledale sve djevojke, on s njima nije razgovarao
Vidi originalni članak

Iako je Paris Hilton (27) u vezi s Benjijem Maddenom (29) i priča kako je on muškarac njena života, čini se kako to ne znači da mu mora biti vjerna. Nasljednica je sinoć u noćnom klubu Villa vidjela Cristiana Ronalda (23) i pokušala ga šarmirati.
- Paris je bila svuda oko njega. Čim je došao, ona je otišla do njegova privatnog stola. U jednom trenutku podigla si je grudi rukama i pokušala ih nasloniti na njega. Ronaldo očito nije bio zainteresiran, samo joj je okrenuo leđa. Sve djevojke u klubu su ga odmjeravale, ali Paris je bila izvan sebe i nije ga mogla prestati gledati - otkrio je jedan od posjetitelja kluba. Nogometaš je navodno opet slobodan nakon što su se mediji raspisali o tome kako je prekinuo sa Španjolkom Nereidom Gallardo (25). Ona je novinarima demantirala tu informaciju, ali izgleda da je odlučila iskoristiti svoje ženske čari kako bi i osigurala nastavak veze s nogometašem. S prijateljicom je jučer otišla na kupanje gdje su je 'slučajno' ulovili paparazzi. Ljepotica je bila u zlatnom bikiniju i definitivno je bila 'glavna pojava' na plaži u Mallorci.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vedran_zgb 17.07.2008.

    ova nereida je za paris miss svijeta...preprezgodna je cura...

  • malenaaa00 16.07.2008.

    ajme majko zlo mi je od c.ronalda i nereide....hiltonice disu bkte tebi sise,..ili ja ne vidim dobro

  • brener 16.07.2008.

    kojim grudima ona ima 2icu u najbolje slučaju!nije da sam opsjednut cicam ,(više volim guze) ali šta si umišlja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare