To je to što me zanima!

Paris pokojnom M. Jacksonu: Tata uvijek ćeš biti u mom srcu

Na treću godišnjicu smrti pokojnog kralja popa njegova kćer Paris, sestra LaToya i brat Randy odali su mu počast objavljivanjem svojih statusa putem Twittera
Vidi originalni članak

Kći pokojnog kralja popa odala mu je počast putem Twittera povodom treće godišnjice njegove smrti. Paris Jackson (14) poručila je pokojnom Michaelu Jacksonu da ga voli.

- RIP Michael Jackson. Tata uvijek ćeš biti u mom srcu. Volim te - napisala je Paris i dodala 'Oni koji nas vole nikada nas uistinu ne napuštaju. Uvijek ih možete naći u svom srcu'.

Prošle su tri godine

Kralj popa preminuo je od predoziranja propofolom 25. lipnja 2009. godine. Paris nije bila jedina članica obitelji Jackson koja koja je putem Twitera poručila pokojnom pjevaču da ga voli.

To je učinila i Michaelova sestra LaToya Jackson i požalila se na tužno jutro tog dana. 

- Prije tri godine, 25. lipnja, umro je moj brat. Bit ću na groblju Forest Lawn od 11 do jedan sat popodne danas - napisao je Jacksonov brat Randy.

Murray u zatvoru za ubojstvo iz nehaja

Za Jacksonovu smrt krivim je prošle godine proglašen doktor Conrad Murray. Osuđen je na četiri godine za ubojstvo iz nehaja i trenutačno služi zatvorsku kaznu. Paris, koja ima brata Princea Michaela (15) i Princea Michaela II (10), tijekom vikenda je snimljena tijekom odlaska u kino s tajanstvenim tinejdžerom u Los Angelesu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_138361 26.06.2012.

    Svaka joj cast. Sad ce me fanovi MJ-a napasti. Mala je umišljena. Otac joj se na sve načine trudio da ju zastiti kao i njezinu bracu, a ona tako. Da joj vidte slike na internetu (mislim na one iz njezine privatne kolekcije i intergrama) Objavljuje fotke gdje je u badiču u svojoj sobi. Ja kazem ok ide na party sve super ali zasto to objavljuje na internet? Stalno se povlači po interviuima. Ok kad dođe na ceremoniju posvećenu njezinom ocu, ali ostalo? a kao dokaz njezinog licemjerja napisla na na twitteru "za sve one cure koje ne nosse tonu sminke,...." blala pa mala jesi pogledala sebe? ok na ovim slikama se ne vidi ali na onima iz njezine privatne kolekcije o.O Ista je ko i Michaelova obitelj (osim majke) samo žele zaraditi lovu na njemu. Michael se svim silama trudio da mu djeca ne budu umišljena a ta Paris tako. Nemozete mi reci da nisam fan MJ je imam kritike na njezino ponasnje. Jer nije u redu. I jos jedno? zakaj je to tako vjest kaj je napisala da ga voli? pa "otac" joj je.. to je normalno... i sad je ona super je rvoli svog oca? zbilja vam je ponestalo tema... R.I.P michael zauvijek u mom srcu!

  • Bestia feroce 26.06.2012.

    meni je baš lijepa!

  • Lovacnabudale_1 26.06.2012.

    izgradit ćeš ti karijeru na njegovom imenu....da nije tužno smijao bi se!!!! ali već vidim za 5 godina kako žariš i pališ na konto svog oca, čak i da si najnetalentiranija iliti talentirana ko JLo

Komentiraj...
Vidi sve komentare