Obavijesti

Show

Komentari 4

Paris pokojnom M. Jacksonu: Tata uvijek ćeš biti u mom srcu

Paris pokojnom M. Jacksonu: Tata uvijek ćeš biti u mom srcu
6

Na treću godišnjicu smrti pokojnog kralja popa njegova kćer Paris, sestra LaToya i brat Randy odali su mu počast objavljivanjem svojih statusa putem Twittera

VIDEO

Kći pokojnog kralja popa odala mu je počast putem Twittera povodom treće godišnjice njegove smrti. Paris Jackson (14) poručila je pokojnom Michaelu Jacksonu da ga voli.

- RIP Michael Jackson. Tata uvijek ćeš biti u mom srcu. Volim te - napisala je Paris i dodala 'Oni koji nas vole nikada nas uistinu ne napuštaju. Uvijek ih možete naći u svom srcu'.

Prošle su tri godine

Kralj popa preminuo je od predoziranja propofolom 25. lipnja 2009. godine. Paris nije bila jedina članica obitelji Jackson koja koja je putem Twitera poručila pokojnom pjevaču da ga voli.

To je učinila i Michaelova sestra LaToya Jackson i požalila se na tužno jutro tog dana. 

- Prije tri godine, 25. lipnja, umro je moj brat. Bit ću na groblju Forest Lawn od 11 do jedan sat popodne danas - napisao je Jacksonov brat Randy.

Murray u zatvoru za ubojstvo iz nehaja

Za Jacksonovu smrt krivim je prošle godine proglašen doktor Conrad Murray. Osuđen je na četiri godine za ubojstvo iz nehaja i trenutačno služi zatvorsku kaznu. Paris, koja ima brata Princea Michaela (15) i Princea Michaela II (10), tijekom vikenda je snimljena tijekom odlaska u kino s tajanstvenim tinejdžerom u Los Angelesu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin