To je to što me zanima!

Partijaneri se raspitivali gdje mogu nabaviti kontracepciju

ULTRA EUROPE Na ulicama Splita, ali i na Facebooku su se, uglavnom mladići, raspitivali gdje mogu nabaviti kontracepciju. Na festivalu su bili i brojni poznati
Vidi originalni članak

U Splitu i Hvaru ovaj vikend nemoguće je bilo naći smještaj. Svih 11.000 kreveta, koliko je u Splitu prijavljeno, bilo je zauzeto.

Ista stvar je i s mjestima oko Splita udaljenim i do 20 kilometara jer je u grad prije vikenda na Ultra Europe festival stiglo oko 70.000 partijanera iz cijelog svijeta. Mnogi su Splićani otišli drugdje spavati kako bi iznajmili stan, garaže i ležajeve na rasklapanje. Oni koji nisu našli prenoćište, spavali su na otvorenom. 


- Ovih nekoliko dana spavam u parku. Super je jer je toplo. Novac mi tako ostane za piće - govori Leone (24) iz Austrije. 
Osim što su u cijeloj županiji porasle cijene, i to za čak 20 posto, partijanere je više mučila nestašica kondoma.

Na ulicama Splita, ali i na Facebooku su se, uglavnom mladići, raspitivali gdje mogu nabaviti kontracepciju. 
Problema su imale i domaće zvijezde koje se zbog strmih stepenica nisu htjele popeti do VIP lože na stadionu. Na partyju su se zabavljali Danijela Martinović, bivša manekenka Kristina Bradač, pjevačica Magazina Andrea Šušnjara i nogometaš Dinama Sammir, koji se na Hvaru odmara s prijateljima. 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • dvorska luda 15.07.2013.

    kruha i igara :-)

  • issavis 15.07.2013.

    i onda su nam drugi krivi jer ne znamo zaradit,al sad pamti,pa do godine isparavak...

  • aventin 15.07.2013.

    trebali su linića dovesti eto ti kontracepcije

Komentiraj...
Vidi sve komentare