To je to što me zanima!

Partnerica Marija Petrekovića priznala da je tijekom trudnoće imala 45 mini moždanih udara

Aleksandri Kramberger savjetovali su da odustane od drugog djeteta zbog moždanih udara. Ipak, njezina želja za majčinstvom bila je jača. Stomatologinja je prevladala sve prepreke i rodila dvije djevojčice
Vidi originalni članak

Komičar Mario Petreković (49) i životna partnerica, stomatologinja Aleksandra Kramberger ponosni su roditelji dviju djevojčica Marle i Une. Malena Una na svijet je stigla krajem ožujka ove godine, a  Aleksandra je za Gloriu otkrila kroz kakvu je dramu prolazila tijekom trudnoće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aleksandra je u novom intervjuu priznala kako je za vrijeme prve i druge trudnoće doživjela ukupno 45 mini moždanih udara, zbog čega su joj u jednom trenutku savjetovali da odustane od drugog djeteta.

Ipak, njezina želja za majčinstvom bila je jača. Stomatologinja je prevladala sve prepreke i rodila dvije djevojčice unatoč mogućim rizicima.

NIJE OTKRIO RAZLOGE Petrekovićeva kći završila na Hitnoj: 'Sestre i doktori, naklon do poda. Hvala vam na svemu'

Ono što nitko nije znao je to da su se pri kraju njezine trudnoće s kćerkom Unom stvari zakomplicirale. Djevojčica je u jednom trenutku bila životno ugrožena, zbog čega je Aleksandra završila na hitnom carskom rezu. Srećom, zbog pravovremene reakcije liječnika sve je dobro završilo.

Ponosni otac Mario sretnom viješću o prinovi pohvalio se na društvenim mrežama.

- Drugo pa Una... za sad. Ak' gorivo opet poskupi slijedeći utorak možda će se zvati Ina - napisao je tada komičar uz fotografije na kojima on i Aleksandra poziraju s kćerkicom.

Podsjetimo, par već ima kćer Marlu koja se rodila u kolovozu 2020. godine, a da očekuju drugo dijete otkrili su na komemoraciji legendarnog Akija Rahimovskog. Mario je nedavno progovorio i kako se snašao u očinskoj ulozi s drugom kćeri.

SIMPATIČNA OBJAVA Mario Petreković dobio još jednu curicu: 'Drugo pa Una. Ako gorivo poskupi bit će Ina'

- Snašao sam se kao svinja u blatu, izvanfenomenalno. Proradio je taj majčinski instinkt u meni, a kao otac sam privilegiran biti otac prekrasnog djeteta. Život je puno ljepši i zabavniji uz Marlu - otkrio je Petreković za Story.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • barica_30 05.05.2022.

    Lijepa obitelj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare