Show

Komentari 8

Petrekovićeva kći završila na Hitnoj: 'Sestre i doktori, naklon do poda. Hvala vam na svemu'

Petrekovićeva kći završila na Hitnoj: 'Sestre i doktori, naklon do poda. Hvala vam na svemu'

Sada je sve u redu, ali imam potrebu javno se zahvaliti sestri Mariji i doktoru Kataviću, skup s ostalom braćom i sestrama s hitnog odjela pedijatrije na stručnosti i preljubaznost, napisao je Mario uz fotografiju

Komičar i voditelj Mario Petreković (49) te njegova partnerica Aleksandra Kramberger postali su nedavno roditelji malene Une, a komičar je sada podijelio vijest da je s tek rođenom kćeri završio u Vinogradskoj bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nakon što nam je prof. Košec iz Vinogradske pomogla da nam Una dođe, sinoć smo završili u istoj bolnici na hitnoj - započeo je Petreković na Instagramu.

- Sada je sve u redu, ali imam potrebu javno se zahvaliti sestri Mariji i doktoru Kataviću, skup s ostalom braćom i sestrama s hitnog odjela pedijatrije na stručnosti i preljubaznosti te ostalim ljudskim vrlinama koje nam danonoćno pružaju - napisao je uz fotografiju na kojoj pozira u društvu medicinskih sestara.

Zahvalio se potom pedijatriji te svima iz rađaone, ali razlog zbog kojeg je malena Una završila u bolnici nije otkrio.

- Zahvaljujemo i braći i sestrama te pedijatrima s GIN ekologije... ekipi iz rađajuONE također... na hitnosti i svim onim gore navedenim vrlinama. Sve pohvale uz naklon do poda - zaključio je Mario.

Par već ima kćer Marlu koja se rodila u kolovozu 2020. godine, a da očekuju drugo dijete otkrili su na komemoraciji legendarnog Akija Rahimovskog. Mario je nedavno progovorio i kako se snašao u očinskoj ulozi s drugom kćeri.

- Snašao sam se kao svinja u blatu, izvanfenomenalno. Proradio je taj majčinski instinkt u meni, a kao otac sam privilegiran biti otac prekrasnog djeteta. Život je puno ljepši i zabavniji uz Marlu - otkrio je Petreković za Story.

POGLEDAJTE VIDEO: MARIO PETREKOVIĆ ODGOVORIO NA 24 PITANJA

Najčitaniji članci