To je to što me zanima!

Party bez cuge i pljuge: Jareda imate nasamo za 42.000 kuna

Na otok Obonjan stane 1000 ljudi, a kako nam kažu organizatori, u prodaju je pušteno 700 karata. Jared i ekipa zaljubili su se u naš otok čim su ga vidjeli i ekspresno su odlučili da je to lokacija koju su tražili
Vidi originalni članak

Glumac i pjevač Jared Leto (47) sa svojim bendom Thirty seconds to Mars dosad je već četiri puta organizirao festival 'Camp Mars' u Malibuu u Los Angelesu. Za jubilarni peti odlučio je malo promijeniti lokaciju i party preseliti na našu obalu, odnosno otočić Obonjan kraj Zlarina. Menadžeri benda obišli su ga i odmah odlučili kako će to biti mjesto na kojem će se od 9. do 12. kolovoza fanovi benda opustiti. 

- Zakupili smo cijeli otok. Izgleda nevjerojatno. Stvarno imamo vlastiti otok u Hrvatskoj samo za nas i bit će ludo. Ne morate se brinuti ni o čemu. Samo doletite tamo, mi ćemo vas paziti i brinuti se o vama - rekao je Jared u prijenosu uživo na Instagramu. 

OBONJAN POKRAJ ŠIBENIKA Holivudski ljepotan Leto: Dragi Hrvati, zakupio sam vaš otok

Na otok Obonjan stane 1000 ljudi, a kako nam kažu organizatori, u prodaju je pušteno 700 karata. U tom periodu, bend je na turneji po Europi, ali na jadranskoj obali, kako kažu, spremaju pravi spektakl. 

I dok se na festivalima znaju dogoditi incidenti zbog pretjerane konzumacije opijata, organizatore ovog projekta to ne bi trebalo brinuti. Naime, zabranjen je unos alkohola, ilegalnih supstanci, pribora za drogu, stakla i plastičnih boca, oružja i noževa... Brojni su se stoga začudili kako će se dobro opustiti i zabaviti bez alkohola, ali ako ništa, barem će se moći snimati i sa selfie štapom napraviti najbolje moguće fotografije. Opet krivo! Zabranjeno je oboje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Organizatori su zaista odlučili napraviti doživljaj koji će gosti još dugo pamtiti pa su se sjetili i onih koji imaju životinje. Svoje ljubimce isto ne možete povesti sa sobom jer bi vas to što ih morate izvoditi u šetnje samo moglo ometati u opuštanju. Iako oni koji mogu platiti tri dana ovog festivala, čije se cijene kreću između 10.000 do 42.000 kuna, najčešće ne nose kovanice sa sobom, organizatori su im i to napomenuli. 

Hugo Baus, član uprave Obonjan Rivijera d.d., koja je Letu i ostatku benda dala otok u zakup, kaže kako te zabrane nisu oni odredili.

- Mi nemamo nikakve veze s tim. Očito bend živi takvim stilom te želi da i njihovi najvjerniji fanovi provedu tri dana na taj način. Neće biti u potpunoj izolaciji, imat će internet, družit će se svi međusobno, ali svakako će biti poseban događaj. Nisam baš čuo da se svaki dan dobije prilika opustiti se s ekipom čiji si obožavatelj - rekao je. 

Izgleda da će ovaj događaj biti vrlo čudan spoj glazbe, joge i partijanja, a Jaredu ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. S bendom je bio u Zagrebu prije gotovo deset godina. Kako nam je ispričao Kristijan Gržetić, PR festivala, oduševljenost menadžera benda otokom teško je prepričati. 

- Ostali su u čudu vidjevši naše šume i mora. Još kad dođe ljeto, pa vide ljepotu naših plaža, znat će da su odabrali najbolje mjesto na svijetu. Dobili su uvid u cijeli otok tako da nisu trebali ni razmišljati, samo su se pogledali i rekli kako je to - to - pojasnio je. Ako ste ultra veliki obožavatelj, dodaje Baus, možete dobiti Jareda nasamo. 

U jednoj posve intimnoj atmosferi može vam zapjevati svoje najveće hitove i još jednom vas natjerati da se zaljubite u njega.

- I sve vam je to uključeno u cijenu. Osim svega toga, možete i ući u backstage te se podružiti. Ma kažem vam, ovakvo nešto drugačije je od raskalašenog Zrća, a publika je to već sad prepoznala - zaključio je Baus.

ŽIVOT U STRAHU: Poludjeli fanovi ih uhodili, pratili doma, prijetili im smrću, a neke su priče završile i tragično

Idi na 24sata

Komentari 24

  • sokrates_mali 17.01.2019.

    Gradili smo Obonjan u nadi da ćemo ljetovati na zaista prekrasnom otoku, ali brzo su nas zaboravili...

  • Puta Madre 17.01.2019.

    Hahaha pjeva kao,bolje da ne govorim.Dečko okani se glazbe i nastavi glumit.Upalio sam dvi pjesme čim sam ga čuo odma sam resetiro mob

  • 17.01.2019.

    rock bend pa organizira festival bez alkohola, to ce tesko proci :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare