To je to što me zanima!

Batman je dobio korona virus

Ovaj Batman će biti najmračniji do sada, što se u najavi vidi kroz glazbu i kadrove. Trenutačno je to najiščekivaniji film godine, ali snimanje će morati pričekati neko vrijeme
Vidi originalni članak

Iz produkcijske kuće Warner Bros potvrdili su da je snimanje njihovog najvećeg projekta najavljenog za iduću godinu trenutačno zaustavljeno, a sve zbog toga što je jedan član postave zaražen koronom. Iako nisu željeli imenovati zaraženog, kako ga se ne bi stigmatiziralo, Vanity Fair iz pouzdanih izvora saznaje kako se radi o Robertu Pattinsonu (34).

POGLEDAJTE TRAILER:

Slavni Britanac u novom je nastavku filma o Batmanu u ulozi superjunaka, a zbog virusa je na liječenju i u izolaciji.

- Jedan član produkcije testiran je te je pozitivan na Covid-19. Nalazi se u izolaciji u skladu s utvrđenim protokolima. Snimanje je privremeno pauzirano - piše u priopćenju jedne od najvećih produkcijskih kuća na svijetu.

Iako su fanovi Batmana popljuvali glumca Pattinsona, zvijezdu 'Sumrak sage', kada su čuli da će on utjeloviti stripovskog junaka, trailer koji je izašao krajem kolovoza 'začepio' im je usta. Službeni trailer je, kako pišu, mističan i fantastičan. Ovaj Batman će biti najmračniji do sada, što se u najavi vidi kroz glazbu i kadrove. Trenutačno je to najiščekivaniji film godine, ali snimanje će morati pričekati neko vrijeme. 

Do sada smo u ulogama Batmana gledali legendarnog Michaela KeatonaBena Afflecka, po mnogima najboljeg Batmana do sada Christiana Balea, a sada mračnu ulogu preuzima Robert Pattinson kojeg ovih dana možemo vidjeti u jednoj od naslovnih uloga u novom Nolanovom filmu 'Tenet'. Trailer otkriva još nekoliko novih likova, uključujući Jeffreyja Wrighta kao Jamesa Gordona i Zoe Kravitz u ulozi Catwoman. Može se čuti i Andyja Serkisa kao Alfreda.

NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA Prepoznajete li zavodnika koji u novom Batmanu igra Pingvina?

The Batman u distribuciji Blitza, u kina bi trebao doći u listopadu 2021. godine, u 3D, 2D i IMAX formatima, ako pandemija korona virusa ne poremeti planove. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Cro-bro 05.09.2020.

    Kad glupan nosi masku preko ociju, umjesto preko usta.

  • Ranami 04.09.2020.

    A Val Kilmer i George Clooney? I oni su bili Batman-i.

  • Šumarko 04.09.2020.

    Kako su uništili Batmana u Justice League to je nešto nevjerojatno, a u BvS bio najbrutalniji Batman ikad... nadam se da će Pattinson iako mi nekako ne paše za ulogu Batmana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare