To je to što me zanima!

Paula je u 'Zadruzi' nasrnula na bivšeg pa ju je 'zakucao' u zid...

Golubović ih je razdvojio, a onda je uletjelo i osiguranje koje je jedva smirilo Paulu. Kasnije je stiglo pismo produkcije koja je javila da je Čorba zbog fizičkog nasilja kažnjen dvotjednim, a Paula tjednim honorarom
Vidi originalni članak

Novi okršaji u srpskom showu 'Zadruga'. Hrvati Paula Hublin (21) i Fran Pujas (23) sukobili su se Milanom Jankovićem Čorbom, javljaju tamošnji mediji

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo su se 'zakačili' Pujas i Čorba koji su se posvađali ispred trgovine, a malo je nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna. Čorba je bio među prvima ispred vrata, a kada je počeo padati, Fran je stao na njegovo mjesto i Čorba se krenuo gurati s njim.

- Čorba, ne, ne, ne, ne, smiri se - vikali su ostali natjecatelji dok su ih razdvajali.

Svađa se nastavila, a 'pale' su i uvrede. U okršaj se umiješao i bivši robijaš Kristijan Golubović (51) koji je branio Čorbu, a na kraju je Fran otišao do Bijele kuće.

FATALNI HRVAT Zavodnik Fran: Ušao u reality s djevojkom, zaveo bivšu eskort damu pa sad 'pao' na pjevačicu

Nakon toga su se u pubu posvađali Čorba i njegova bivša djevojka Paula koja je pobjesnila nakon što je čula da ju je Čorba spominjao u raspravi s Franom.

- Nikad ti ništa u životu nisam napravila, a konstantno me pljuješ - vikala je, a onda je nasrnula na njega.

Čorba ju je zatim odgurnuo i 'zakucao' u zid. Opet je prvi reagirao Golubović koji ih je razdvojio, a onda je uletjelo i osiguranje koje je jedva smirilo Paulu.

Kasnije je stiglo pismo produkcije koja je javila da je Čorba zbog fizičkog nasilja kažnjen dvotjednim, a Paula tjednim honorarom.

POGLEDAJTE VIDEO: Okršaj Paule i Čorbe

Idi na 24sata

Komentari 6

  • post it 02.12.2020.

    polusvijet....

  • SEPULTURA-BRAZIL 1984 01.12.2020.

    Hebe mi se🥱

  • Milimojikudgotkoji👌 01.12.2020.

    Tjedni honorari ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare