To je to što me zanima!

Paulina prekinula vezu pa rane liječila na plaži: 'Nije više išlo'

Bivša kandidatkinja emisije 'Ljubav je na selu' borila se za srce Jovana Karapandže i Srećka Ponjavića, ali nije joj pošlo za rukom. Kasnije je ušla u vezu, a sada joj je i to propalo. No sada se posvetila sebi
Vidi originalni članak

Paulina Popović (38) bivša je kandidatkinja emisije 'Ljubav je na selu'. Gledatelji su je zapamtili zbog afere s farmerom Jovanom Karapandžom (33) iz Mlake Antinske u desetoj sezoni emisije.

Potom se pojavila i u 11. internacionalnoj sezoni kada se borila za srce Srećka Ponjavića (34). Njega je osvojila iskrenošću, ali on je na kraju nije poveo na svoju farmu.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Dame iz Ljubav je na selu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako joj emisija nije donijela srodnu dušu, Paulina je kasnije ušla u vezu. Sada je otkrila kako je ipak prekinula s dečkom.

- Nedavno sam prekinula vezu dugu godinu dana. Nije više išlo pa smo se razišli, tako da sam sada opet solo - otkrila je Popović za RTL

FATALNI FARMER JOVAN 'Paulina i ja smo dosta probali pred kamerama, ima tu strasti'

No prekid veze ne sprječava ju da se posveti sebi. Godišnji je odmor iskoristila za odlazak na more.

- Bila sam osam dana u Novalji, s kćeri i njezinom prijateljicom. Provela sam godišnji, kako se kaže, penzionerski, ali jako lijepo - ispričala je Paulina.

Ona inače radi u kuhinji sisačke bolnice. Radila je i tijekom pandemije korona virusa pa joj je odmor nakon te situacije dobro došao. Osim toga, imala je potrebu privatno malo 'pobjeći' od svega. 

IZ 'LJUBAVI NA SELU' Farmer Jovan je objavio novu fotku, odmah se javila Paulina

Novalja ju je, tvrdi, oduševila.

- Nema Zrća tako da su cijene smještaja niže, nije tako skupo. Odlično je i to što nema gužve, bilo je desetak ljudi na plaži. Preko vikenda malo više, ali preko tjedna ništa - rekla je Paulina.

Na društvenim je mrežama podijelila i fotografije s plaže te pokazala zavidnu liniju. Otkrila je kako za to može zahvaliti treninzima. Osim toga, počela je pohađati i pole dance. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Čobo 09.07.2020.

    Na ovim slikama izgleda bezveze, al na slikama gdje je gola to je skroz druga prica. Iznenadjujuce dobro tijelo

  • 09.07.2020.

    Evo opet mi pobrisali komentar..Pa ovo je katastrofa kaj su napravili od ovih 24h...No nadalje,ako ju je Jovo stisnuo,nekak bi onda i ja pa kud puklo da puklo.

  • Cirenac 09.07.2020.

    Dobra za uporabu,

Komentiraj...
Vidi sve komentare