Obavijesti

Show

Komentari 67

'Paulina i ja smo dosta probali pred kamerama, ima tu strasti'

'Paulina i ja smo dosta probali pred kamerama, ima tu strasti'
20

'Postojala je doza strasti između mene i Pauline i sigurno još postoji samo da se vidimo', kaže farmer kojeg obožavateljice često 'mole' za fotografiju, no Jovan tvrdi da čeka onu pravu koju će odvesti pred oltar

VIDEO

U ovoj godini nemam posebnih želja i planova, samo neka ide sve lagano i po redu bez muke, priča nam farmer Jovan Karapandža (32) kojeg su vjerni pratitelji realityja 'Ljubav jer na selu' mogli su upoznati u 10.-oj sezoni showa.

U 2020-.u 'ušao' je feštajući i veseleći se, a s prošlom godinom je, ističe, zadovoljan. U narednih 12 mjeseci očekuje još bolji ljubavni i poslovni uspjeh. Iako srodnu dušu i ljubav nije uspio pronaći među kandidatkinjama koje su se prijavile u show, Jovan traga za onom 'pravom' i dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

Jovan je mnogim damama u realityju zapeo za oko te mu i dalje stižu privatne poruke velikog broja žena iz Hrvatske i inozemstva koje bi se s njim družile. Jedno je vrijeme imao i ozbiljnih problema kako bi se od njih obranio jer su mu znale i, kako kaže, nepozvane doći u njegovo selo, Mlaku Antinsku, želeći ga osobno upoznati. Da bi tome donekle stao na kraj, jer je od žena već pomalo i umoran, Jovan je napravio vjenčani fotosession i time zbunio obožavateljice.

Iako je brzo 'isplivalo' na površinu da se nije oženio Jovana djevojke i dalje opsjedaju, makar, priznaje nam, u zadnje vrijeme je to manje nego prije. 

Jovan pomogao Evi da zajaše konja: Nama je svaki dan ljubav
Jovan pomogao Evi da zajaše konja: Nama je svaki dan ljubav

- Nema baš tako puno cura kako svi misle - izjavio nam je farmer. Posebne taktike za odbijanje znatiželjnih cura nema već kao pravi kavalir smatra kako je svaka djevojka posebna i zanimljiva na svoj način.

Dok su mnogi kandidati showa prekinuli svaki kontakt s natjecateljicama koje su željele osvojiti njihovo srce kod Jovana to nije slučaj. Farmer se, kaže, čuje još s dosta cura iz showa

- Još prepričavamo doživljaje sa snimanja - dodaje. Fatalni Jovan istu je sezonu započeo strastvenim poljupcima s Paulinom (39), a okončao ju ponovno u klinču sa svojom miljenicom koju je ranije izbacio iz natjecanja te tako iznenadio gledatelje.

U finalnoj epizodi prilikom susreta svih farmera dobili su još jednu priliku porazgovarati licem u lice i to na klupici na kojoj su se izdvojili od ostalih farmera i djevojaka. 

- Ti si meni je**n, znaš to i mislim da sam i ja tebi. Ti mene stvarno pališ. Ti mene je**no pališ. Sva se tresem koliko me pališ - šapnula mu je fatalna Paulina, a zavodnik Jovan se zacrvenio.

Skinula se do kraja! Tanja iz Ljubavi na selu šokirala Parove
Skinula se do kraja! Tanja iz Ljubavi na selu šokirala Parove

Paulina je otkrila da se nakon showa nisu vidjeli, ali da su se čuli. Rekla je da ako će jednog dana ponovno vidjeti da će ga opet ljubiti. Jovan nam je, sad za 24sata rekao i potvrdio, da se čuje i dalje s Paulinom, ali da od njihova susreta još ništa nije bilo.

- Postojala je doza strasti i sigurno još postoji samo da se vidimo, dosta smo mi pokušali ispred kamera. Paulina je super cura i baš mi je drago da sam je upoznao - objasnio nam je farmer kojeg obožavateljice često 'mole' za zajedničku fotografiju, no on otkriva da je i dalje slobodan.

- Još se ona prava čeka da se sama pojavi, možda je neka i prava, ali se još nije otkrila - zaključio je Jovan.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Pokretanje videa...

08:55

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija