To je to što me zanima!

Pažanin pozirao bez majice i požalio se da je ostario, ali obožavateljice ga samo hvale

Popularni televizijski chef na društvenim mrežama je objavio fotku s plaže na oduševljenje svojih pratiteljica, koje su se složile da što je stariji izgleda sve bolje. Pohvalila ga je i voditeljica Gianna Apostolski
Vidi originalni članak

Ostari sam od mora i vina, nije mi, nije mi ža' - napisao je chef Ivan Pažanin (36) u opisu svoje najnovije fotografije na Instagramu. Zvijezda RTL-ovog showa '3,2,1 Kuhaj' trenutno odmara na Čiovu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pažanin na fotki pozira uz more bez majice te je pokazao svoje brojne tetovaže. Na objavi je ubrzo skupio gotovo 6 tisuća lajkova a komplimenti njegovih obožavateljica samo su se nizali.

- Što stariji to ljepši - glasio je komentar jedne od Pažaninovih pratiteljica, a pohvalila ga je i bivša voditeljica Gianna Apostolski.

BAŠ KAO AQUAMAN Chef Pažanin zaplivao pa otkrio da brine o liniji: 'Samo ti guštaj'

- Opa macane gori sve - napisala je ispod njegove objave i dodala emotikon srca.

Popularnom chefu na ljetovanju društvo pravi psić Pjer, s kojim se vrlo rado fotografira. Pjer je također miljenik njegovih pratitelja na društvenim mrežama, a Ivan ga je nabavio prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • sljastrava 03.08.2021.

    Izgledaš punooo,punoo starije

  • Sekvoja 03.08.2021.

    Na stranu kakav je kuhar, dolazio mi je u restoran preko nekoliko puta. Inače dolazila je i velika većina tih "chef-ova" kaj se preseravaju po telki. Svi neki k... fantaziraju, isprobavaju, komentiraju, zahtjevni su pun k.... Pažanin mi je bio najbolji od svih, skroman dečko, došo se najest. Uvijek mu je sve OK, do boli pristojan, konobarima uvijek pristojna mančica. Kroz razgovor meni osobno, skroz OK dečko.

  • cimioko 03.08.2021.

    Da mi je upoznati zensku kojem je on napet .....majko moja da mi ju je upoznat

Komentiraj...
Vidi sve komentare