To je to što me zanima!

Petra došla na sestrinu svadbu s torbicom od 30.000 kuna...

Bruna je odjenula vjenčanicu s tankim naramenicama i srebrnim detaljima koja se širila u donjem dijelu, a Petra je imala crnu haljinu s krupnim cvijećem. Sestra mladenke u ruci je nosila skupocjenu Chanel torbicu
Vidi originalni članak

Mlađa kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera (65), Bruna Sanader (30) udala se u hvarskoj katedrali Sv. Stjepana za dugogodišnjeg dečka Vedrana Vukadinovića.

POGLEDAJTE LIVE VIDEO:

Uz brojne uzvanike ispred katedrale našli su se i prijatelji bivšeg premijera Luka Bebić i Jerko Rošin, a stigao je i njegov brat, don Vinko Sanader

Iako Ivo nije bio na ceremoniji, njegova supruga Mirjana (64) i kći Petra (32) prisustvovale su najbitnijem Bruninom danu. S Petrom i djeverušama Bruna je stigla do katedrale.

Bruna je odjenula vjenčanicu s tankim naramenicama i srebrnim detaljima koja se širila u donjem dijelu. Kosa joj je bila raspuštena i blago uvijena, a u rukama je nosila buket crvenog i plavog cvijeća. 

Petra je imala crnu haljinu s krupnim cvijećem, a u ruci je nosila torbicu brenda Chanel čija je cijena oko 30 tisuća kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ceremonija u katedrali bila je zatvorena za javnost, a novopečeni mladenci trebali bi nastaviti slavlje večerom u uvali Stipanska. 

Iako se nagađalo da bi bivši premijer mogao otpratiti kćer do oltara, to se nije dogodilo jer se od 4. travnja nalazi u Remetincu. Odustao je od dolaska na svadbu jer su s njim trebala biti tri pravosudna policajca, potvrdila je njegova odvjetnica Jadranka Sloković. 

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Idi na 24sata

Komentari 168

  • Iskrena mala 28.05.2019.

    Hvala mami Sanader što je pokazala kako se ulicom hoda nasmijanog lica sa tuđim novcima na računu. Hvala Bruni što je pokazala kako se bez imalo srama može slaviti znajući šta joj je otac napravio i da je cijeli njen život i život njene djece i njenih unuka osiguran do kraja za život na visokoj nozi. Hvala Petri što ponosno korača sa torbicom u vrijednosti moje godišnje plaće kao najpoštenija na ovom svijetu. Hvala vam svima što ste nam pokazali kako izgledaju ljudi bez morala, kućnog odgoja, srama i na kraju krajeva duše.

  • Mercedes s klasa 27.05.2019.

    Otac joj priuštio blještav život, a ona ga nije mogla sačekati da izađe iz zatvora ili je to mogla napraviti prije 10 godina

  • 26.05.2019.

    Mirjana ko bedevija

Komentiraj...
Vidi sve komentare