To je to što me zanima!

Petra Ecclestone biznismena zamijenila bivšim električarem

Kći bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea čiji razvod od Jamesa Stunta još nije formaliziran, zbližila se s prodavačem rabljenih automobila čiji otac i šogor su kriminalci
Vidi originalni članak

Petra Ecclestone (28) što prije iza sebe želi ostaviti traumatični razvod kroz koji prolazi. Od supruga, biznismena Jamesa Stunta (35), rastaje se nakon šest godina naizgled idiličnog braka. Stunt ju je, tvrdi njezin odvjetnik, tukao i psihički maltretirao. Njihovo troje djece, Lavinia, Andrew i James trebali bi pripasti majci. Tijekom te privatne krize Petra se zbližila sa Samom Palmerom (34) s kojim je otišla u Dubai na odmor. 

Sam je bivši električar koji je s vremenom počeo zarađivati preprodajući rabljene luksuzne automobile. Njegov otac Michael (69) deset je mjeseci proveo u zatvoru zbog poslovne prevare, a Samov šogor Anthony Wilson (40) 2015. je osuđen na 12 godina zatvora jer je bio dio operacije koja je švercala kokain u Europu. Petra je Sama upoznala preko supruga svoje sestre Tamare (33), Jaya Rutlanda (36).

Nitko iz obitelji, pa tako niti Riječanka Slavica Ecclestone (59), ne žele komentirati razvod, ali  šuška se kako je tata Bernie Ecclestone (87) spreman 'isplatiti' problematičnog Stunta kako bi što prije nestao iz Petrinog života.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Hr385 05.11.2017.

    Pa ako su mu tata i sogor kriminalci, ne mora znacit da je i on. Mozda je stvarno ok, ali ipak financije su tu u pitanju tako da.... Bolje da je s nekim obicnim nego sa nekom filmskom umisljenom zvijezdicom u usponu, ali znamo koliko to potraje.

  • Tigar 74 04.11.2017.

    Još jedna tužna, klasična priča o tatinim i maminim curicama, princezicama na zrnu graška koje, odrastajući u idili, pod kontrolom, željne adrenalina, požele biti "zločeste" pa se zakače za opakog frajera koji joj jedini to sve može pružiti... Jedan nije bio dovoljna škola, sad i drugi...??

  • 04.11.2017.

    neka

Komentiraj...
Vidi sve komentare