To je to što me zanima!

Petra Meštrić o najgorem spoju: 'Žvačem ja tu janjetinu, slušam ga i mislim si 'koji propuh'...'

Petra Meštrić podijelila je na društvenim mrežama kako je izgledao njezin najgori spoj što je izazvalo podijeljene reakcije pratitelje
Vidi originalni članak

Liječnica i bivša kandidatkinja treće sezone showa 'Brak na prvu', Petra Meštrić, podijelila je s pratiteljima na Instagramu kako je izgledao njezin najgori spoj u životu.

POŽALILA SE Petra iz 'Braka na prvu' ljuta je zbog dostave hrane: 'Ako netko ukrade, ja sam kriva, znači...'

- Bila sam dosta mlađa i bilo je to kada sam živjela u Rijeci. Upoznala sam na plaži jednog Nijemca. Visok, plav, prezgodan, mlađi do mene, totalno nije moj tip, ali dobro, neću suditi po izgledu, idem mu dati priliku - započela je Petra.

DOSTA JOJ JE Petra Meštrić 'zaradila' zločesti komentar pa odbrusila: Ne, ja ne radim! Lova mi pada s drveća

- Otišli smo mi na večeru u jedan restoran. Vidim da ja to ne ide baš u najboljem smjeru, ali dobro. Žvačem ja tu janjetinu, slušam ga i mislim si 'koji propuh'. Završi večera, dođe konobar s računom i lik me pita: 'Hoćemo li podijeliti račun?' I što mislite što sam mu ja odgovorila na to? - upitala je pratitelje koji su imali podijeljene reakcije na njezinu priču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Mestric (@petramestric)

'Nisi čula da je to za Nijemce normalno? Pa nisu svi kao Hrvati', 'Pravi muškarac treba platiti', 'Platila sve, pozdravila, otišla i više mu se nikada nisi javila. To bih ja napravila', pisali su u odjeljku za komentare.

POGLEDAJTE VIDEO MAYE BEROVIĆ: 'NISAM NEKA PTICA SKITNICA'

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sunčana20 25.01.2024.

    i šta sad

  • unikatzapo.rat 25.01.2024.

    Ova cura djeluje jako simpatična i draga, ali to što radi od sebe... baš me zanima sviđa li se to zaista toliko muškima i što misle...

  • rocky555 25.01.2024.

    Što komentirati a da ne dobijem karton? Ukratko - žalosno. Nek dotična prvo malo pogleda u svoje dvorište.

Komentiraj...
Vidi sve komentare