To je to što me zanima!

Piers Morgan i dalje kritizira Meghan Markle: 'Ne vjerujem u ništa što izađe iz njezinih usta'

Ako moram pasti na svoj mač zbog izražavanja iskrenog mišljenja o Meghan Markle i klevetničkom govoru u intervjuu, neka tako bude, rekao je Piers Morgan
Vidi originalni članak

Nakon što je dao otkaz na mjestu voditelja emisije 'Good Morning Britain', Piers Morgan (55) i dalje kritizira Meghan Markle (39). 

- Vjerujem u slobodu govora. Vjerujem u pravo da mi se dozvoli imati mišljenje. Ako ljudi žele vjerovati Meghan Markle, to je potpuno njihovo pravo. Ne vjerujem gotovo ničemu što izađe iz njezinih usta i mislim da je šteta koju je nanijela britanskoj monarhiji i kraljici, u vrijeme dok princ Filip leži u bonici, ogromna i iskreno prezirna - rekao je Morgan u srijedu, piše Fox News

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan i Harry u intervju s Oprah Winfrey

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ako moram pasti na svoj mač zbog izražavanja iskrenog mišljenja o Meghan Markle i klevetničkom govoru u intervjuu, neka tako bude - dodao je.

Strani mediji tvrde kako se Meghan žalila televizijskoj mreži ITV nakon emisije 'Good Morning Britain' u ponedjeljak, kada je Morgan rekao da ne vjeruje u to što je pričala tijekom intervjua s Oprah Winfrey (67), naročito u vezi rasističkog ponašanja kraljevske obitelji i maltretiranja. 

ITV je u utorak objavio kako je Piers dao otkaz.

- Nakon razgovora s ITV-om, Piers Morgan odlučio je da je vrijeme da napusti 'Good Morning Britain'. ITV je prihvatio ovu odluku i nema više što dodati - piše u izjavi televizije. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • majstorlale 10.03.2021.

    I ja imam slican osjecaj.. manipulatorica

  • _K-I_N-G_ 10.03.2021.

    Bravo Meghan, trebalo je tu hrpu incesta davnih doba na lomaču, iz pepela nastao u pepel se pretvorio!!!

  • ovan 10.03.2021.

    Da ne bi zavrsila ko Lady Diana bude li previse napadala kraljicu.MI6 je jos uvijek u sluzbi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare