To je to što me zanima!

Piers Morgan ponovno napao Harryja i Meghan: 'Razmažena derišta koja zlostavljaju obitelj'

Britanski voditelj Piers Morgan podijelio je svoja mišljenja o princezama Eugenie i Beatrice te opet oštro kritizirao postupke vojvotkinje od Sussexa, nazivajući je lažljivicom
Vidi originalni članak

Voditelja britanske emisije 'Good Morning Britain' Piersa Morgana (56) često zovu najvećim kritičarem Meghan Markle (39) i njenog supruga princa Harryja (36). Mnogi su smatrali da će njegovi komentari s vremenom prestati, ili barem ublažiti, ali njegova najnovija izjava dokazuje kako se događa upravo suprotno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom na to da od trećeg mjeseca, kad su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa imali intervju s Oprah Winfrey (67), princ Harry gotovo neprestano daje izjave i intervjue u kojima vlati kraljevsku obitelj nije ni čudo da i kritičari imaju materijala. Najnoviji je Harryjev dokumentarac 'The Me You Can't See' koji je napravio u suradnji s Oprah, a najavljuje se i njegov nastavak.

Morgan je u svojoj kolumni za Daily Mail opisao susret s Harryjevim sestričnama princezom Eugenie (31) i princezom Beatrice (32).  Ranije ovog mjeseca susreo ih je na zabavi u Londonu i, kako je Eugenie nedavno rodila sina, a Beatrice je trenutačno trudna, ponudio nekoliko savjeta vezanih uz roditeljstvo. Princeze su odbile, ali zahvalile na ponudi.

- Poznajem princeze od malena i prošle su kroz mnogo teških vremena u središtu medijske pozornosti, posebno nedavno zbog sramotnog prijateljstva njihovog oca princa Andrewa (61) s milijarderom i optuženim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom - napisao je o princezama.

CHELSY OTVORILA DUŠU Bivša princa Harryja otvoreno o vezi s njim: 'Bilo je zastrašujuće i naporno! Nisam to više mogla'

- Nikad se ne žale, daju plačljive intervjue niti javno blate obitelj. Uvijek su izuzetno drage i pristojne, što je osvježavajuće drugačije od njihovih narcisoidnih, rođaka u Kaliforniji punih samosažaljenja, koji zlostavljaju obitelj - kritizirao je bez dlake na jeziku Morgan.

Ranije ove godine, Piers je izjavio da ne vjeruje tvrdnjama odbjeglog vojvode i vojvotkinje, od optužbi za rasizam pa do tvrdnje da su imali tajno vjenčanje. Također je nakon intervjua s Oprah usporedio Meghan s Pinocchijem i rekao da bi ju trebalo biti sram toliko lagati, a zatim to nazvati 'svojom istinom'.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare