To je to što me zanima!

Pijani Firat u klubu prijeti Irmak da će je ubiti jer ga je uništila

Narin zapošljava Rifata koji je tek stigao u grad da im kuha kavu i čaj. Shrvan Firat u pijanome stanju odlazi u klub gdje susreće Irmak i počinje joj prijetiti da će je ubiti
Vidi originalni članak

Šadije je očajna zbog Zaferove smrti. Zajedno s Alijem odlazi do javnog bilježnika. Ali se trudi ponovno uključiti Šadije u život, no taj trud primjećuje i Tatiana. Redžepa, odgovornog za Zaferovu smrt, posjetit će neočekivani posjetitelj koji će mu život pretvoriti u noćnu moru.

Na Denizino veliko iznenađenje, Narin zapošljava Rifata koji je tek stigao u grad da im kuha kavu i čaj. Shrvan Firat u pijanome stanju odlazi u klub gdje susreće Irmak i počinje joj prijetiti da će je ubiti jer mu je uništila život.

Irmakino priznanje istine okrenut će sasvim novu stranicu u Firatovu i Narininu životu. Hoće li moći sve izbrisati i spasiti svoj brak? Kako će sasvim neočekivan preokret utjecati na to dvoje zaljubljenih?

Sermet postaje sve očajniji zbog Denizinog odbijanja. Ali mu govori da je došlo vrijeme da odigra svoju posljednju kartu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MarijaJurić 18.03.2014.

    i zaslužila je,kad mu je uništila život sa takvim ponašanjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare