To je to što me zanima!

Pila pred kamerama i priznala: 'Nikad nisam pogledala GOT...'

Pjevačica se nije ustručavala nekoliko sati pijančevati s poznatim voditeljem, a u opuštenom razgovoru spomenula je kako nikad nije gledala 'Igru prijestolja'
Vidi originalni članak

Rihanna (31) je sudjelovala u popularnom izazovu 'Day Drinking' s američkim voditeljem Sethom Meyersom (45). Dvojac je pio zajedno nekoliko sati, a vidno raspoložena pjevačica nije se ustručavala opiti pred kamerama. Pila je pivo, koktele i žestoka pića, a s voditeljem se vrlo brzo krenula zabavljati. Uz smijeh, pred kraj emisije, pjevačica je počela šminkati voditelja. Snimka je vrlo brzo postala viralna, a u ovom trenutku bliži joj se tri milijuna pregleda na YouTube-u. 

Obožavatelji su bili oduševljeni Rihanninim opuštenim izdanjem, a mnogi su primijetili kako se kad popije u njenom govoru osjeti barbadoski naglasak. 

Ipak, sve je zaprepastilo jedno priznanje. Pjevačica je izjavila kako još nije pogledala niti jednu epizodu megapopularne serije 'Igra prijestolja'. 

- Ne, nikad. Niti jednu epizodu - izjavila je pjevačica. 

Rihanna je svoj posljednji studijski uradak 'Anti' objavila 2016. godine, a uskoro će objaviti nove pjesme. Ove godine pojavila se u mjuziklu 'Guava Island'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kung fu panda 23.06.2019.

    Ni ja

  • Leon Black 23.06.2019.

    Nisam ni ja, u stvari naletio slučajno jednom na epizodu na HRT2 prije 4-5 godina, negdje druga ili treća sezona, već je bila razvikana serija pa sam skužio što je, pokušao gledati 15-20 minuta i skužio da je žešća glupost...

  • 23.06.2019.

    i bolje da nisi pogledala nisi ništa propustila

Komentiraj...
Vidi sve komentare