Show

Komentari 7

Pila pred kamerama i priznala: 'Nikad nisam pogledala GOT...'

Pila pred kamerama i priznala: 'Nikad nisam pogledala GOT...'

Pjevačica se nije ustručavala nekoliko sati pijančevati s poznatim voditeljem, a u opuštenom razgovoru spomenula je kako nikad nije gledala 'Igru prijestolja'

Rihanna (31) je sudjelovala u popularnom izazovu 'Day Drinking' s američkim voditeljem Sethom Meyersom (45). Dvojac je pio zajedno nekoliko sati, a vidno raspoložena pjevačica nije se ustručavala opiti pred kamerama. Pila je pivo, koktele i žestoka pića, a s voditeljem se vrlo brzo krenula zabavljati. Uz smijeh, pred kraj emisije, pjevačica je počela šminkati voditelja. Snimka je vrlo brzo postala viralna, a u ovom trenutku bliži joj se tri milijuna pregleda na YouTube-u. 

Obožavatelji su bili oduševljeni Rihanninim opuštenim izdanjem, a mnogi su primijetili kako se kad popije u njenom govoru osjeti barbadoski naglasak. 

Ipak, sve je zaprepastilo jedno priznanje. Pjevačica je izjavila kako još nije pogledala niti jednu epizodu megapopularne serije 'Igra prijestolja'. 

- Ne, nikad. Niti jednu epizodu - izjavila je pjevačica. 

Rihanna je svoj posljednji studijski uradak 'Anti' objavila 2016. godine, a uskoro će objaviti nove pjesme. Ove godine pojavila se u mjuziklu 'Guava Island'.

Najčitaniji članci