To je to što me zanima!

Pink progovorila o ovisnostima: Sa 16 godina sam skoro umrla, predozirala sam se na zabavi...

Pjevačica je rekla da joj je bliski susret sa smrću bio prekretnica nakon koje nikad više nije koristila teške droge, a par tjedana kasnije potpisala je i ugovor s diskografskom kućom
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Pink (44) u novom je intervjuu šokirala obožavatelje priznanjem da je 1995. gotovo umrla od posljedica predoziranja. Otvoreno je ispričala što je dovelo do te situacije, samo par tjedana prije negoli je potpisala svoj prvi ugovor s diskografskom kućom. 

- Odrasla sam u kući u kojoj su moji roditelji svaki dan vrištali jedan na drugog, bacali stvari... Mrzili su se. Ja sam se počela drogirati i prodavati drogu... - ispričala je pjevačica i dodala da je sve to dovelo do toga da su je roditelji izbacili iz kuće te da je napustila srednju školu. 

BOJI SE TIJEKOM NASTUPA Na koncertima izvodi razne vratolomije, ali Pink priznaje: 'Imam veliki strah od visine'

Priznala je da je jednostavno u tom razdoblju 'skrenula s tračnica' prije nego je došla gotovo kobna večera na Danu zahvalnosti 1995. godine. 

- Bila sam na rejvu i predozirala se. Uzela sam ecstasy, ‘anđeosku prašinu‘ i metamfetamin, a onda sam se onesvijestila. Bilo je previše - rekla je pjevačica i otkrila da je tu večer umalo umrla. 

Bliski susret sa smrću bio je prekretnica u njenom životu. Kako je rekla, nikad kasnije koristila teške droge, a samo par tjedana kasnije je potpisala ugovor s njenom R&B grupom 'Choice'. 

PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD Pink promijenila stihove svoje pjesme u znak podrške Britney Spears pa oduševila publiku

Ovo nije prvi put da je pjevačica progovorila o borbi s ovisnostima. Ranije je otkrila kako joj je možda i trebalo ovakvo 'buđenje' da konačno preuzme kontrolu nad svojim životom. 

- To je stvar kod mene. Kad se jednom odlučim, gotovo je - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Maxitron 24.10.2023.

    Ovo je zaista jaaaako poučno pogotovo ako to i djeca čitaju. ,i naravno kako steći popularnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare