To je to što me zanima!

Pippa Middleton rodila je sina: Majka i dijete se osjećaju dobro

Rodila je u bolnici Sv. Marije u Londonu. To je isti porodiljni odjel gdje je njena sestra Kate rodila svoje troje djece. Pippina beba stigla je točno usred kraljevske baby groznice
Vidi originalni članak

Pippa Middleton (35) i njen suprug James Matthew (43) postali su ponosni roditelji novorođenog sina. Pippa je rodila jučer u popodnevnim satima, javlja Daily Mail. Dječak je težak 3.628 kilograma, a njegovo ime još nije objavljeno.

- Svi su oduševljeni i majka i dijete se osjećaju dobro - dodaje izvor blizak paru. Pippin sin ujedno je i prvi nećak njezine starije sestre Kate Middleton (36), vojvotkinje od Cambridgea. 

Rodila je u bolnici Sv. Marije u Londonu. To je isti porodiljni odjel gdje je njena sestra Kate rodila svoje troje djece. Pippina beba stigla je točno usred kraljevske 'baby' groznice, budući da su Harry (34) i Meghan (37) u ponedjeljak najavili kako očekuju svoje prvo dijete u proljeće 2019 godine. Kate Middleton će imati još jednu nećakinju ili nećaka koji će se veseliti.

Glasine o Pippinoj trudnoći prvo su se proširile u travnju, ali nova mama nije potvrdila vijest sve do lipnja te je tako svoju trudnoću držala u tajnosti. Nije odlazila na intervjue, a na društvenim mrežama je slabo aktivna. 

PJEVAČICA SE JAVILA NAKON PREKIDA ZARUKA: Bori se s napadima anksioznosti

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kompirko 17.10.2018.

    Šta će to nama što je ona rodila...još jedna mala pijavica koja će živjeti na grbači naroda dok je živ...baš ludnica

  • NivesG 17.10.2018.

    Rusi su napravili pravu stvar s Romanovima.

  • 16.10.2018.

    kakav joj je ovaj muz, uzasno izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare