To je to što me zanima!

PipsChips&Videoclips objavili su novi studijski album 'Vesna'

'Vesna' broji ukupno osam pjesama, a glazbu i tekst potpisuje Dubravko Ivaniš. Marko Levanić i Ivan Božanić zaduženi su za produkciju i aranžmane
Vidi originalni članak

Grupa PipsChips&Videoclips objavila je danas novi album, dugoočekivano izdanje pod nazivom 'Vesna'. Ranije najavljen singlovima 'Pariz' i 'Većinom', novi studijski album Pipsa prvo je album izdanje benda nakon deset godina i nagrađivanog remek-djela 'Walt'.

ŠESTO IZDANJE Još malo nas dijeli do Zagreb Beer Festa: Nastupaju PipsChips &Videoclips, Grše, Krankšvester

'Vesna' broji ukupno osam pjesama, a glazbu i tekst potpisuje Dubravko Ivaniš. Marko Levanić i Ivan Božanić zaduženi su za produkciju i aranžmane, a za miks i mastering Pavao Miholjević i Jurica Ferina. Naslovnicu albuma potpisuje Nikolina Ivezić, a sniman je u studiju 'Dan, Mrak'.

Na albumu su svirali i pjevali Dubravko Ivaniš koji je uz vokal svirao i klavijature. Njih je svirao i Ivan Božanić uz gitaru, a na klavijaturama je i Marko Levanić koji je zadužen i za bas.

USKORO NOVI ALBUM PIPS CHIPS & VIDEOCLIPSA Dubravko Ivaniš Riper: Pa nije ovo umno zanimanje, ovo je maloumno zanimanje...

Krunoslav Tomašinec je na gitari, Zdeslav Klarić na klaviru, a Pavle Gulić je svirao bubanj, dok se kao prateći vokali pojavljuju Ivana Starčević, Jadranka Ivaniš i Lucija Ivaniš.

Novi materijal Pipsa najavili su 'Pariz', ljubavni singl koji se, kaže Dubravko Ivaniš, dotiče ključnih pitanja koja traže konkretne odgovore, te 'Većinom' koji i otvara album.

Sve je to dalo uvid u dugoočekivani studijski uradak koji je upravo objavljen. Album 'Vesna' objavljen je za LAA i od danas dostupan na većini streaming servisa i YT kanalu Pipsa. Na Spotify stiže kroz dva dana, a CD će biti dostupan u svim boljim shopovima sljedeći tjedan.

NA TUĐMANCU Moćna snaga rocka i hip-hopa: Pipsi i Grše oduševili više od 20 tisuća posjetitelja Beer Festa

Prvi koncerti na kojima će se nove pjesme, uz diskografsku akciju Pipsa, moći čuti uživo planirani su od 7. do 11. studenog u zagrebačkom klubu Sax. Petodnevna rezidentura Pipsa u Palmotićevoj je rasprodana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare