Obavijesti

Show

Komentari 1

Još malo nas dijeli do Zagreb Beer Festa: Nastupaju PipsChips &Videoclips, Grše, Krankšvester

Još malo nas dijeli do Zagreb Beer Festa: Nastupaju PipsChips &Videoclips, Grše, Krankšvester
12

Više od dvadeset regionalnih glazbenih imena stiže na ovogodišnje izdanje festivala

VIDEO

Manje od dva tjedna dijeli nas do novog izdanja 'Zagreb Beer Festa'. Najveći open - air festival u glavnom gradu otvorit će svoja vrata od 18. do 21. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana. Središte grada ponovno će se pretvoriti u omiljenu destinaciju svih ljubitelja spoja vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja na otvorenom.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

 

Festival će u četvrtak prvog dana otvoriti Daleka obala, splitske ikone koje su prošle godine potvrdile ponovno okupljanje i novi autorski materijal te Alen Vitasović, legendarni istarski glazbenik čiji nastupi su sinonim za feštu. 

Istog dana na festivalsku pozornicu će stati i zagrebački rock bend Orvel, makedonski eklektični kolektiv Funk Shui i sve poznatiji šibenski rock sastav BluVinil.

Dan iza, festivalski program će biti zaokružen nastupima osječkog rap dua Krankšvester, jednog od ključnih imena domaće hip-hop scene, zatim beogradskih alt-rockera Artan Lili, koji su prošle godine obilježili i deset godina djelovanja, rock dua i dobitnika 'Rock&Off' nagrade - Djeca!, zagrebačkih indie-rockera Tidal Pull i pop-punk dvojca Luzeri, kojeg čine Goca RIP iz Kuku$a i Dipsi iz Buntaija.

'I ova će godina biti za zaborav, bolje bi moglo biti tek 2022.'
'I ova će godina biti za zaborav, bolje bi moglo biti tek 2022.'

Predzadnji dan na festivalsku pozornicu stižu dubrovački bend Silente, koji je ponovno oduševio publiku novim albumom 'IV', vodeća domaća indie-pop kantautorica i višestruka dobitnica nagrada Rock&Off, Bad Daughter, trap kolektiv 2xŠihta, Porinom nagrađeni synth- pop trio pocket palma, vodeće regionalno rock’n’roll ime nove generacije Keni nije mrtav te pjevač, multiinstrumentalist i producent Elvis Sršen s bendom Disco Blues.

Festival će kraju privesti jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, Pips, Chips & Videoclips, koji će nastupiti u nedjelju, 21. svibnja.

Istog dana na pozornicu će stati i vodeće domaće hip-hop ime nove generacije, triljski reper Grše, koji je nedavno postao prvi hrvatski glazbenik na Billboardovoj listi.

Objavili prvi singl koji će premijerno izvesti na ZBFu
Objavili prvi singl koji će premijerno izvesti na ZBFu

Posljednji dan festivala svojim nastupima začinit će i pop/r&b glazbenica i autorica Miach, ujedno i dobitnica nagrade Cesarica za singl 'NLO', indie-disko-pop punker Peki Pele.

Pridružit će joj se mladi beogradski indie-synth pop trio Dram koji je nedavno održao svoj prvi zagrebački nastup u klubu KSET te Stereo Deficit (Arctic Monkeys tribute bend).

S istaknutim koncertnim programom i bogatom ponudom više od 180 vrsta piva iz asortimana industrijskih i craft pivovara, Zagreb Beer Fest se oblikovao u jedno od najomiljenijih i najiščekivanijih proljetnih događanja u Zagrebu i okolici. Bliži se šesto izdanje festivala na kojima je ulaz omogućen svima zainteresiranima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci