To je to što me zanima!

Pišek i Vidoje na vjenčanje su pozvali milijardere Meljničenko

Voditeljici i povjesničaru umjetnosti na svadbi će biti 60-ak uzvanika. Budući supružnici pozvali su ruske milijardere, bračni par Sandru i Andreja Meljničenka
Vidi originalni članak

Voditeljica će se u rujnu u mjestu Cap d’Antibes blizu Nice na Azurnoj obali udati za zaručnika, srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića. Među 60-ak uzvanika u luksuznom ljetovalištu naći će se i jedan od najbogatijih ruskih parova na svijetu, biznismen Andrej (41) i njegova supruga, bivša manekenka i nekadašnja članica grupe Models, Sandra Meljničenko, koji su na istom mjestu 2005. godine i sami izrekli sudbonosno 'da', piše srpski Kurir.

- Sandra je Vidojeva dugogodišnja prijateljica. On je bio jedan od gostiju na njenom svadbenom slavlju i jedan je od malobrojnih ljudi iz Beograda s kojim je ostala u kontaktu nakon udaje za ruskog milijardera. Dobri su prijatelji od djetinjstva i ona se veoma raduje njegovoj i Nikolininoj svadbi - otkrio je izvor.

Voditeljica i Vidoje vjenčanje će prirediti u hotelu du Cap-Eden-Roc u kojem se organiziraju najskuplje i najvažnije zabave na svijetu. Budući supružnici svojim će gostima platiti avionske karte, kao i smještaj u hotelu.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • 25.05.2013.

    Sretni smo što se naše islužene "pjevačice" i starlete mogu skrasiti u "regiji", kad ih tu nitko više neće.

  • lanadelreyno 21.05.2013.

    eh, koliko je dugo birala i kaj je izabrala na kraju... pa ona bez šminke izgleda kao strašilo,a tek te štrkljave noge kao dvije čačkalice. njega nebi ni komentirala jer slika sve govori.;

  • Mirogojček 21.05.2013.

    kako se u zadnje vrijeme kokaju ili bivaju ukokani ruski milijarderi, a svadba je tek u rujnu... tko zna da li će doći?

Komentiraj...
Vidi sve komentare