To je to što me zanima!

Pišek: Matija me dekoncentrira pa ne vježbam s njim kod kuće

Stjepan Božić, Boris Banović, Mario Petreković, Mario Valentić, Sandi Cenov i Neven Ciganović natjecali su se u bicikliranju pod instruktorskom palicom N. Pišek
Vidi originalni članak

Pod instruktorskom palicom Nikoline Pišek (38) na otvorenju zagrebačke trgovine spravi za vježbanje u bicikliranju su se natjecali boksač Stjepan Božić, modni kritičar Boris Banović, komičar Mario Petreković, bivši mister i trener Mario Valentić, pjevač Sandi Cenov i stilist Neven Ciganović. Najbolju kilometražu postigao je Mario Petreković.

- Njegova pobjeda nije me nimalo začudila jer je bio budybuilder. Vidjela sam njegove fotografije s natjecanja na kojima je sav premazan uljem - smijala se voditeljica.

Kod kuće nikad ne vježba s dečkom Matijom Čorkovićem (33) jer, kaže, ne voli kad joj netko odvlači pažnju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Maxou 15.11.2011.

    Dobila je besplatni trening ... kažu da bilo tko može tamo gore u u Kaptolu ići vježbate gratis...why not!! samo moram si kupiti sexy majicu ; )

  • NinaBonita007 13.11.2011.

    Najveća lova je trenutno na HTV-u koju svi zajedno doniramo urednim mjesečnim iznosima .. pa sada samo čekam da sve ove individue dobiju uloge u našim sapunicama koje se štancaju ko na traci u tvornici Kraš.

  • miha01 12.11.2011.

    hrpa besposličara

Komentiraj...
Vidi sve komentare