To je to što me zanima!

Pjevač Luke Black će nastup na Eurosongu posvetiti žrtvama iz Srbije, RTS je najavio promjene

Radio-televizija Srbije je obavijestila javnost da će polufinalne nastupe s ovogodišnjeg Eurosonga prenositi samo zbog unaprijed potpisanih obveza sa Europskom radiodifuznom unijom
Vidi originalni članak

Srpski predstavnik ovogodišnjeg EurosongaLuka Ivanović (30), poznatiji kao Luke Black, trenutačno se u Liverpoolu priprema za nastup. Tamo je saznao vijest o tragediji koja je potresla cijelu Srbiju, u kojoj je učenik u osnovnoj školi usmrtio osmero djece i zaštitara. Luke će, kako najavljuju s RTS-a, nastup s Eurosonga posvetiti onima koji su nastradali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Radio-televizija Srbije je obavijestila javnost da će polufinalne nastupe s ovogodišnjeg Eurosonga prenositi samo zbog unaprijed potpisanih obveza sa Europskom radiodifuznom unijom (EBU), ali i da će emitiranje umjesto na prvom programu javne televizije biti na kanalu RTS 3. 

- Iako su službeno prošli dani žalosti, u Srbiji su i dalje dani tuge. Delegacija Srbije u Liverpoolu dijeli tugu s obiteljima tragično nastradalih u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar' u Beogradu i u okolini Mladenovaca i Smedereva, kao i sa svim građanima naše zemlje - piše u priopćenju RTS-a. 

Podsjetimo, Luke je otkazao drugu probu na Eurosongu zbog nezapamćenog događaja koji se dogodio u njegovoj zemlji jer, kako kaže, bilo mu je nezamislivo pjevati u tom trenutku. 

LUKE BLACK Na Eurosongu će predstavljati Srbiju, a pjevač otkrio i od čega boluje: Imam poremećaj ličnosti

- Bilo mi je nezamislivo pjevati u trenutku dok se liječnici bore za dječje živote, dok roditelji oplakuju svoju djecu - istaknuo je za Jutarnji list.

Luka će Srbiju predstavljati s pjesmom 'Samo mi se spava', a nedavno je priznao i kako je u jednom trenutku svog života čak mislio odustati od glazbene karijere. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • žulj 08.05.2023.

    majko mila što je ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare