To je to što me zanima!

Pjevačica E.T.-ja krstila je sina i njegov dlan tetovirala na list

Katarina Rautek poslije obreda je organizirala malu feštu za obitelj i najbliže prijatelje. Njezin mezimac za dva tjedna će proslaviti imendan i prvi rođendan
Vidi originalni članak

Svi su me nagovarali da uzmem kuma, ali odlučila sam se za dugogodišnju prijateljicu jer znam da će najbolje čuvati mojeg anđela, kaže Katarina Rautek (29).

Pjevačica benda E.T. u zaprešićkoj kapelici svetog Josipa krstila je sina Dominika. Katarina je poslije obreda organizirala malu feštu za obitelj i najbliže prijatelje. Njezin mezimac za dva tjedna će proslaviti imendan i prvi rođendan.

Ljubav prema sinu pjevačica je pokazala tetoviravši njegov dlan na list desne noge. To joj je bilo prvo trajno oslikavanje tijela i na tome će, kaže, stati, osim ako ne bude imala još djece.

- Kupila sam dječju tintu i napravila otisak. Ponavljala sam ga sto puta jer Dominik nije htio opustiti ručicu. Crtanje i tetoviranje trajalo je osam sati. Ništa me nije boljelo. Poslije porođaja od 18 sati na kojem sam gotovo umrla nisam ni osjetila iglu - kaže Katarina. Uz dlan je krasopisom ispisano ime. Obitelj i prijatelji su se oduševili.

Dominikov dlan tetovirala na list

Argentinski nogometaš Lionel Messi (26) u ožujku si je na listu dao nacrtati dlanove šestomjesečnog sina Thiaga te je također ispisao njegovo ime.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • brbljavi prdež 30.07.2013.

    Čudno da se mali ne zove Damian, a ne Dominik. Na slici br.2 pokušava izbjeći blagoslov svetom vodom. Malo gruntam, nemojte zamjeriti, he-he...

  • ynos 29.07.2013.

    tata je doma sa ženom ima već dvoje djece,kaj ce mu ova k,,za

  • user_10015 29.07.2013.

    Djete se uvijek moze krstiti,vazno je samo da kum ili kuma ima sve sakramente.

Komentiraj...
Vidi sve komentare