To je to što me zanima!

Pjevačica odmara na sunčanoj Floridi, sve oduševila linijom

Fit izgled i miran obiteljski život danas su joj uz karijeru prioriteti. Ellie je početak 2020. dočekala u sunčanoj Floridi, na plažama Miamija, a svojom linijom je impresionirala obožavatelje
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica Ellie Goulding (33) proslavila se mnogobrojnim hitovima poput 'Love Me Like You Do', 'Lights', 'Burn', 'Still Falling For You', a posljednjih je godina promijenila i svoj privatni život. 

Svojedobno je slovila za jednu od ozbiljnijih partijanerica, no fit izgled i miran obiteljski život danas su joj uz karijeru prioriteti. Ellie je početak 2020. dočekala u sunčanoj Floridi, na plažama Miamija, a svojom linijom je impresionirala obožavatelje. 

Oni koji ju prate od samih početaka karijere tvrde da je pjevačica zbog nesigurnosti napravila nekolicinu korekcija na sebi, iako su joj po mišljenju mnogobrojnih bile potpuno nepotrebne. 

OTIŠLI NA MEDENI MJESEC? Ellie je sa suprugom prošetala Hvarom: Uživaju nakon svadbe

Goulding se prošle godine udala za Caspara Joplinga (28), a na vjenčanju su bili mnogi poznati, uključujući princeze Beatrice (31) i Eugenie (29), glumca Orlando Bloom (43) u pratnji djevojke, pjevačice Katy Perry (35) te Jamesa Blunta (46) i Siennu Miller (38). Ellie se sa suprugom prošlog ljeta pojavila i na Hvaru pa se čini da pjevačica više od ičega voli sunce i more.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • japanokinez 03.01.2020.

    Oprostite ali ja imam oČi, ova izgleda za 33 godišnjakinju kao prazna zgužvana kutija Drine meko pakovanje. Moja susjeda od 57 godina je prava “bomba” za ovu.

  • 03.01.2020.

    zgodna

  • Fenix 03.01.2020.

    Ako je ovo linija za 33 godine ja sam avion kao 60-to godisnjak !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare