To je to što me zanima!

Pjevačica se testirala na COVID: 'Lijeva nosnica pozitivna, desna negativna. Želim novac natrag'

No nije ovo jedini takav slučaj. Čelnik tvrtke Tesla Inc, Elon Musk, objavio je u četvrtak da je četiri puta testiran na korona virus istog dana te su dva testa bila pozitivna, a dva negativna
Vidi originalni članak

Američika R&B, soul i hip hop pjevačica te skladateljica, Erykah Badu (49), iznenadila je fanove na Twitteru. Sve je krenulo kada je podijelila rezultate brzog testa na korona virus koji su je, u najmanju ruku, zbunili.

- Nemam simptoma. Testirala sam se na COVID. Isti stroj. Lijeva nosnica pozitivna. Desna nosnica negativna - napisala je na društvenoj mreži.

Dodala je kako je liječnik prijavio samo pozitivan rezultat. Erykah se tog dana testirala tri puta.

- Ovo je moj treći brzi test u 24 sata. Mi se svi uvijek testiramo prije svakog nastupa. Prije ovog sam se testirala dva puta i lijeva nosnica je bila pozitivna, a desna negativna. Moramo istražiti ove testove, želim svoj novac natrag - dodala je u opis videa, a objavila je i rezultate testova kao dokaz.

ELON MUSK: 'U danu sam potrošio 4 testa, 2 pozitivna, 2 nisu. Ovo je čudno!'

No nije ovo jedini takav slučaj. Čelnik tvrtke Tesla Inc, Elon Musk (49), objavio je u četvrtak da je četiri puta testiran na korona virus istog dana te su dva testa bila pozitivna, a dva negativna.

- Nešto se sumnjivo događa. Danas sam četiri puta testiran. Rezultati dva put pozitivni, dva put negativni. Isti stroj, isti test, ista sestra. Brzi antigenski test od BD-a - tvitao je Musk vjerojatno misleći na brzi test tvrtke Becton Dickinson and Co.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • slavonija 15.11.2020.

    A između??

  • CobaltTheSharp 15.11.2020.

    To je random tip virusa. Sad ga imaš, sad ga nemaš! Ili je crveno ili je crno. On, off...

  • x00x 15.11.2020.

    ima video i di je sok od jabuka ispao pozitivan na tim testovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare