To je to što me zanima!

'Planiram otići u Švedsku. Ne želim više raditi kao sezonac...'

Mama i ja zadale smo si izazov - do Nove godine skinuti 20 kilograma. Ipak, nismo se kladile jer bi to bila nepravedna borba s obzirom da ja treniram, a ona ne može zbog zdravstvenih problema, rekla je Gabi
Vidi originalni članak

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi’' Gabrijela Crnjac (27) i dvije godine nakon emisije svakodnevno trenira i brine o svojoj prehrani. Iako ne želi otkriti koliko trenutno ima kilograma, Slavonka je u intervjuu za Story otkrila planove za budućnost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mama i ja zadale smo si izazov - do Nove godine skinuti 20 kilograma. Ipak, nismo se kladile jer bi to bila nepravedna borba s obzirom da ja treniram, a ona ne može zbog zdravstvenih problema. Međutim, na dijeti je i jede po mom režimu, utjecala sam na nju - rekla je simpatična Gabrijela i dodala kako joj je favorit u novoj sezoni showa Robert koji joj je ujedno i rod.

Osim što ima planove kada je fizički izgled u pitanju, Gabi se u budućnosti ne vidi u Hrvatskoj. Naime, želja joj je otići u Švedsku i tamo pronaći sreću. 

- Ako mi obitelj pomogne, planiram se preseliti u Švedsku jer mi sa 28 godina sezonski posao više nije opcija - otkrila je Gabrijela. 

Gabrijela se često šali na vlastiti račun kad su kilogrami u pitanju pa je tako s obožavateljima na Instagramu nedavno podijelila zabavnu činjenicu.

- Za svaki sat spavanja izgubite 50 grama. Pa vam ja fino kažem da nisam debela nego nenaspavana - napisala je simpatična Brođanka. Gabrijela je bila najteža djevojka koja se natjecala u showu u koji je ušla sa čak 210 kilograma. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Pero Cigla 01.11.2019.

    Ma gade mi se ovi kojima je jedini cilj u glavi pobjeći odavde.

  • krao_sam_1 01.11.2019.

    Još jedna koja odlazi. Umjesto da radi sezone na moru i dalje. Ne zna što će propustiti ovdje.

  • 01.11.2019.

    Idi! Evo moj kum se vratio iz Njemačke nakon 2 godine... Kaže da Njemačka i Hrvatska su isti k...., samo što mu u Njemačkoj ostane svaki mjesec 200 do 300€, ali po uvjetima života ništa bolje od Hrvatske... Btw on je šljaker sa IV SSS... Tako da ispada da se van isplati odlaziti samo VSS

Komentiraj...
Vidi sve komentare