To je to što me zanima!

Plastične operacije demantirala, ali stare fotke joj ne idu u prilog

Obožavatelji njezinog djela i lika počeli su sumnjati u istinitost njezinih izjava od kad se pojavila na Met Gali u rujnu ove godine. Svi smatraju da je tamo izgledala potpuno drugačije
Vidi originalni članak

Glumica Megan Fox (35) u posljednje vrijeme glavna je tema medija, pogotovo nakon ulaskau vezu s četiri godine mlađim dečkom Machine Gun Kellyjem (31). Par je zbog neobičnog odnosa često na stranicama svjetskih tabloida.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na celebrity manifestacijama Megan se, uz novog dečka, često pojavljuje u seksi izdanjima, a obožavatelji koji prate njezin rad primijetili su da je poprilično promijenila izgled. 

Zvijezda 'Transformera' nekoliko puta je demantirala bilo kakva nagađanja o plastičnim operacijama no, njezine fotografije prije/poslije pričaju drugačiju priču.

- Jasno se može vidjeti da su moje usnice moje usnice - rekla je Megan 2010. godine kada su je upitali je li ikada koristila injekcije za popunjavanje usnica. Uz to, negirala je korištenje botoxa kao i korigiranje obraza.

Sve u svemu, nekad jedna od najseksepilnijih žena na svijetu tvrdi da se nikada nije podvrgla bilo kakvoj plastičnoj operaciji, ali je i otvoreno rekla da nema ništa protiv toga.

NAJPOPULARNIJE FOTKE MET GALE Megan Fox i Kardashianka u muškom WC-u strastveno ljubile dečke: 'Ne obazirite se na nas'

Isto tako, slavna glumica je priznala da se ne osjeća onakvom kakvu je mediji predstavljaju.

- Nisam uzbuđena oko svog izgleda. Kosa i oči su mi okej. Preniska sam. Generalno nikad ne mislim da sam ičega vrijedna. Imam osjećaj da mi se svi rugaju. Ne volim se previše - rekla je Megan.

Nakon što je izašao film 'Jennifer's Body', u kojem je utjelovila jednu od glavnih uloga, glumica je otkrila da se tijekom snimanja često osjećala hiperseksualizirano, a zbog toga je kasnije doživjela i živčani slom. 

Obožavatelji njezinog djela i lika počeli su sumnjati u istinitost njezinih izjava od kad se pojavila na Met Gali u rujnu ove godine. Svi smatraju da je tamo izgledala potpuno drugačije. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'MALA ŠKOLA LOŠEG ZAVOĐENJA': TIPFELER

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Popy_1 19.09.2021.

    E i? Ona se bar poboljsala a velika vecina operiranih izgledaju nakazno

  • sljastrava 18.09.2021.

    Izvucite još starije fotke dok još nije bila popularna,ne sliči na sebe niti malo.

  • BabaYaga 18.09.2021.

    Zamrznuto lice... prirodno sve, eventualno malo maslinovog ulja 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare