To je to što me zanima!

Ples s frizerima: Primabalerinu Almiru je zavrtio u backstageu

Viktorija Rađa (41) na Instagramu je objavila nekoliko priča (storyja) iz backstagea na kojima je Almiru podigao frizer pa su zaplesali, a balerina je u ruke uzela njegov alat - sušilo za kosu
Vidi originalni članak

Almira Osmanović (60), članica žirija 'Plesa sa zvijezdama' te bivša primabalerina i prvakinja Baleta HNK, osim u showu odlično se zabavlja i pripremajući se za emisiju.

Viktorija Rađa (41) na Instagramu je objavila nekoliko priča (storyja) iz backstagea na kojima je Almiru podigao frizer pa su zaplesali, a balerina je u ruke uzela njegov alat - sušilo za kosu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U akciji smo od ranog jutra - komentirala je Almira, dok ju je glumica Anita Matić-Delić prozvala 'nezaustavljivom i elastičnom'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, u desetoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' nastupilo je pet parova, a u polufinalnu emisiju prošli su Slavko Sobin i Gabrijela, Ivan Šarić i Paula, Viktorija Rađa i Marko te Marko GrubnićEla. Parovima nije bilo nimalo lako jer su ponovno morali uvježbati dva plesa. U plesnom dvoboju Marko i Ela bili su bolji od Sonje Kovač i Gordana koji su napustili show.

Modnom stilistu ovo je bio peti put da je završio u dvoboju, ali i ovaj put žiri je rekao kako je sa svojom plesnom partnericom Elom imao bolju improviziranu koreografiju jivea od drugog para. 

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Idi na 24sata

Komentari 5

  • libeluli 21.05.2019.

    Kad nju podigne Šarić koji će njegov alat uzeti???

  • 20.05.2019.

    Simpatična žena.

  • hoshtum 20.05.2019.

    A vidi koliko joj je blizu, ja ne bi mogo odolit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare