To je to što me zanima!

Što ćemo pamtiti iz 2010. god.? Očarali nas Onur i Šeherezada

Glumački par Bergüzar Korel i Halit Ergenç obećali su vratiti se u Hrvatsku. Dočekali smo rođenje biološke kćeri Bobanovih. Oprostili smo se od Tome Vrbana
Vidi originalni članak

Glumci iz turske serije '1001 noć' u studenom su u Zagrebu snimili reklamu za Konzum. Bergüzar Korel (28) i Halit Ergenç (40) družili su se s obožavateljima i gledali mjuzikl 'Jalta, Jalta' u kazalištu Komedija. Za devetomjesečnog sina Alija dobili su ručno šivanu kravatu, a sebi su kupili licitarska srca i domaću šljivovicu. Onur je uživao i na Stingovu koncertu.

Tomo Vrban u bolnici je umro od tumora na mozgu

Vizažistu Tomi Vrbanu bolest su dijagnosticirali u rujnu 2009. Išao je na kemoterapije i marokanskom iscjelitelju Mekkiju Torabiju. Suzačetnik škole šminkanja Vrban & Joković preminuo je u ožujku 2010. u zagrebačkoj bolnici Rebro u 32. godini.

Malina Grahek i Šelendić dobili su prvog sina Luku

Manekenka Malina Grahek (21) i poduzetnik Josip Šelendić (34) na lanjsko rujansko vjenčanje u crkvi u Remetama u Zagrebu i slavlje u Golf klubu navodno su potrošili dva milijuna kuna. Tri mjeseca prije dobili su Luku. Lani su se vjenčali kod matičara.

Bivši suprug Anđu varao s prijateljicom

Anđa Marić (34) u ožujku se nakon sedam godina braka rastala od Primoža Dolničara (38), s kojim ima sina Gašpara (7). Saznala je da ju je varao s njezinom prijateljicom Ninom Mlačnik. Par će uskoro dobiti dijete.

- Nisam vjerovala da me vara dok mi nije pokazao snimku seksa s drugom ženom u našem bračnom krevetu - otkrila je pjevačica.

Angelina planira doći u Hrvatsku pa odustala

Glumica Angelina Jolie (35) u kolovozu je na Brijunima trebala gledati predstavu 'Kralj Lear'. U vili su je čekali šampanjac, voda i daska za peglanje koje je tražila. Predomislila se i otišla u Sarajevo. Tamo je snimala film 'Untitled Love Story'.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • trubica 31.12.2010.

    trecerazredni glumci su obiljezili hrvatima 2010. godinu, bas krasno. e jadnoga naroda, jadnih novinara, jadne drzave, zalosna nam majka sto gledamo i sto citamo, prejadno!!!!

  • ja___zg 31.12.2010.

    joj da, šeherezada mi je obilježila 2010. zauvijek ću pamtiti ovu godinu baš zbog toga...

  • palica 31.12.2010.

    Tko su ti ljudi? To je sve marketing da ljude podsvesno natjeraju da gledaju ta sranja......i da si ekipica zabrije kak su oni super kul popularni i bla bal....sram me je što uopće se takve serije i to sve popularizira kao da je ono...nemam pojma....fujj

Komentiraj...
Vidi sve komentare