To je to što me zanima!

Pobjednicu kulinarskog showa optužili za ubojstvo kćeri (3)

Ariel je u TV showu pobijedila u kolovozu 2020., a u finalu je bila bolja od drugoplasiranog manekena Zacka Ignoffa. TV kuća odmah je uklonila sezonu u kojoj je Robinson pobijedila sa svih svojih platformi
Vidi originalni članak

Ariel Robinson (29), učiteljica iz Južne Karoline, u SAD-u se proslavila pobjedom u posljednjoj po redu, 20. sezoni kulinarskog TV showa 'Worst Cooks in America'. U medije se ubrzo vratila, no razlog je stravičan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona i njezin suprug Jerry Robinson (34) privedeni su kao osumnjičenici za ubojstvo trogodišnje kćeri Victorije, koju su posvojili samo godinu ranije, prenose brojni američki mediji. 

TVRDIO DA JE NEVIN Spector odveo Clarkson u svoju vilu, a sat vremena nakon bila je mrtva: 'Poljubila je pištolj'

Ariel je u TV showu pobijedila u kolovozu 2020., a u finalu je bila bolja od drugoplasiranog manekena Zacka Ignoffa. Riječ je o popularnom televizijskom formatu koji okuplja kulinarske amatere, nerijetko čak i bez bazičnih znanja o kuhanju te ih kroz nekoliko mjeseci uz stručnu podršku obučava da postanu profesionalni kuhari.

Supružnicima je odbijena jamčevina, a javnosti zasad nije poznato jesu li se oglasili o svojoj krivnji. TV kuća odmah je uklonila sezonu u kojoj je Robinson pobijedila sa svih svojih platformi. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • no sleep 26.01.2021.

    Vratite nam Trumpa!!

  • Izbotoksirani Senilac 26.01.2021.

    Bidenovi glasači, btw.

  • Prki600 26.01.2021.

    White Life Matter Also

Komentiraj...
Vidi sve komentare