To je to što me zanima!

Pobjednika Krešimira nije rasplakao osvojeni milijun

Novopečeni Big Brother milijunaš bio je na rubu suza vidjevši mlađeg brata Ivana, za kojeg je silno vezan. Ivana je pratio i Krešin najbolji prijatelj
Vidi originalni članak

Pokazao je što mu je u životu važno. Bio je puno euforičniji i emotivniji jer je vidio njemu dva vrlo važna Ivana, brata i najboljeg prijatelja, nego zbog osvojenog milijuna. Njemu je svakako važnija obitelj, kaže njegova sestra Iva, koja je s roditeljima i prijateljima slavila u Zagrebu. A imali su milijun i 135.000 razloga za slavlje. Toliko kuna osvojio je Krešimir Duvančić (32), peti muški pobjednik “Big Brothera”. Nakon 106 dana izolacije na Tajlandu u superfinalu je pobijedio Splićanku Ornelu Bešker- Amulić (21).
- Gledali smo 'Big Brother’ kod kuće. Puno je bilo emocija. Slavilo se do 5 ujutro, a sigurno će biti i neki 'dernek’ čim se vrati - rekla je Iva. Krešo je najstariji od troje djece u obitelji Duvančić, a radi u obiteljskoj tvrtki.
- Nije nam trebao 'BB’ da upoznamo Krešu. Znamo da je takav i drago nam je da se pokazao kakav jest. Pošten, tolerantan i pravedan - kaže Iva i dodaje kako joj je drago da je to publika prepoznala.
Na početku showa Krešo je bio najbolji s Valerijom. Iako se mnogima činilo da će biti nešto između njih, ostali su prijatelji. Beta je zaključila da je Krešo sigurno najbolji ljubavnik u Kući. I s Ornelom je bio blizak. Nedavno ju je i poljubio.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • šamar 21.12.2008.

    ma daj covjece frajer je igrac samo takav....

  • azrael 21.12.2008.

    Krešo care imaš koju kunu fali mi za kavu?

  • Getriba 21.12.2008.

    ko jos place nad osvojenim milijunom? hahaha :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare