To je to što me zanima!

Pobjedu u 'Survivoru' odnijele Antonija i Nataša: Da je sport vjera, takvu bi vjeru odabrala!

Tijekom natjecanja na drugom poligonu, nakon što je već osvojila tri boda, u četvrtom je krugu Antoniji u žaru igre iskočilo koljeno, ali sama ga je uspjela namjestiti te u završnoj rundi osvojiti još jedan bod
Vidi originalni članak

Finale Survivora, popraćeno uzbuđenjem, napetošću i neizvjesnošću do samog kraja, pokazalo je da je prestižna titula otišla u ruke dvije žene – Zagrepčanke Antonije Ivić iz plavog i Novosađanke Nataše Kondić iz crvenog tima.

SVE JE PRIZNALA PRED KAMERAMA Teška priča Nore iz 'Survivora': Majka se drogirala, izgubila je dijete, a u školi su joj se rugali

Natjecatelji su se suočili s najtežim izazovima do sada, koji su testirali njihove fizičke granice, snagu uma i emocionalnu izdržljivost. U plavom timu Antonia je igrala protiv Denisa Sviličića, a u crvenom Nataša protiv Anje Andrejić.

U vatrenom finalu kojeg su otvorili Antonia i Denis, prvi je bod uzeo Denis, no Antonia ga je sustigla već u drugom krugu kada je osvojila bod i izjednačila. U dramatičnoj igri na kraju je bolja bila upravo Antonia s rezultatom 4:3.

SURVIVOR Finalisti su Denis i Antonia te Anja i Nataša: 'Jako je stresno!'

Neizvjesno je bilo do samog kraja i u prvoj rundi u okršaju Anje i Nataše, a na kraju je više bodova odnijela Nataša koja je s rezultatom 4:3 proslavila kraj prvog poligona.

Tijekom natjecanja na drugom poligonu, nakon što je već osvojila tri boda, u četvrtom je krugu Antoniji u žaru igre iskočilo koljeno, ali sama ga je uspjela namjestiti te u završnoj rundi osvojiti još jedan bod.

SURVIVOR Borba za polufinale: Anja i Luka imaju dva boda prednosti, a David u igru ušao presretan

Upravo taj pobjednički bod donio joj je titulu jedine preživjele u plavom timu, a kući osim fantastičnih uspomena nosi još i pehar i novčanu nagradu.

- Mama jako mi je drago da se mogu vratiti doma - našalila se Antonia te nastavila svoj pobjednički govor.

- Zahvaljujem ljudima koji su mi bili podrška. Koliko god se govori o tome da je Survivor individualna borba, bez svog tima kojeg sam upoznala ovdje ne bih došla do pobjede - dodala je.

FINALNI TJEDAN 'SURVIVORA' Poznati su polufinalisti: Šest kandidata nadomak pobjede

- Želim da sva djeca koja gledaju ovo izađu van iz svoje kuće i počnu se baviti sportom. Bit će zahvalni i sretni zbog toga. Da je sport vjera, tu bih vjeru odabrala u životu - priznala je dalje.

- Cilj mi je u životu promovirati psihofizičko zdravlje - poručila je.

 Na drugom poligonu pobjedu je u crvenom timu odnijela Nataša.

- Iskreno, ja sam navijala za tebe - rekla je Nataša svojoj konkurentici Anji nakon što je u ruke primila pehar.

U NEDJELJU FINALE SHOWA Leo je nakon duela s Davidom napustio Survivor: 'Moj san se nije ostvario, ali izlazim jači...'

- Šokirana sam. Nisam ni sanjala o ovome. Kad sam se prijavljivala svi su vjerovali u mene, osim mene same. S ovim sam shvatila da trebam vjerovati u sebe i da itekako mogu - poručila je.

- Ponosna sam na sve što sam u Survivoru prošla i svoj osobni Survivor jer sam kod kuće ostavila dvije najveće ljubavi na svijetu. Znala sam u dubini duše da će mama nagradu donijeti kući - zaključila je Nataša kroz suze.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • ana nana 29.05.2023.

    Čestitke od ❤ zasluženo

  • goazd 29.05.2023.

    U survivoru trebalo bi da ostaju najači, nije Antonija kriva što produkcija dozvoljava neke stvari, trebali su izbaciti odmah pojedince koji su zabušavali na igrama za imunitet. Antonija je samo prljavo iskoristila svoju pobjedu,aodmah na početku se vidjelo da Mlinarić navija za nju.

  • dantejebo 29.05.2023.

    ovo je kao da u finalu lige prvaka igraju Real Madrid i NK Motičina iz Donje Motičine, pa Realu povećaš gol i Motičini daš 2 lopte da napadaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare