To je to što me zanima!

Pobjegli od zime: Oni guštaju na egzotičnim destinacijama

Stjepan Hauser i Luka Šulić spojili su ugodno s korisnim na egzotičnom otočju te se na taj način pozdravili s 2017. godinom koju će Hauser pamtiti po prekidu s Jelenom Rozgom
Vidi originalni članak

Početak nove godine tradicionalno je vrijeme kada naše brojne zvijezde spakiraju kofere i otputuju u toplije krajeve. Najčešće su to egzotične lokacije na kojima se prepuštaju maksimalnom uživanju, a kako se provode redovito dijele s pratiteljima na društvenim mrežama.

Dečki iz dvojca 2Cellos tako su Novo godinu dočekali, doduše radno, na Maldivima. 

Stjepan Hauser (31) i Luka Šulić (30) spojili su ugodno s korisnim na egzotičnom otočju te se na taj način pozdravili s 2017, godinom koju će Hauser pamtiti po prekidu s Jelenom Rozgom, a Šulić po proširenju obitelji. Naime, njegova supruga Tamara Zagoranski početkom studenog rodila je sina.

Lani je jako vrijedna bila i Nives Celzijus (36). Pjevačica, spisateljica i glumica počastila se dočekom u Grčkoj gdje je u društvu prijateljice uživala u delicijama i ludim provodima, a nije izostavila ni obavezne seksi fotke kojima je fanovima na društvenim mrežama golicala maštu.

Darijo Srna (35) sa suprugom Mirelom (35) zimovanje je, kao i prethodnih godina, zamijenio “ljetovanjem”.

Obitelj bivšeg hrvatskog reprezentativca odmarala je na Maldivima, a fanovima su obiteljskom fotografijom dali do znanja kako ih više ne brine nedavna krađa skupocjenog automobila.

Naime, drski lopovi su u Kijevu, podsjećamo, početkom prosinca ukrali su Mireli luksuzni Range Rover.

Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun (47) zaputila se u Afriku.

- Htjela sam četvrti put posjetiti Afriku. Ovdje su djeca sretna i bez tri paketa božićnih poklona - rekla nam je nedavno. 

Prilikom putovanja isprobala je i afričke specijalitete, vozila se satima neasfaltiranom cestom, zapela u prometu i družila se s gorilama. Zagrebačka poduzetnica velika je obožavateljica avantura i novih destinacija. 

Putovanje je završila opuštanjem u Zanzibaru.

Nakon što su nekoliko dana uživali u New Yorku, Franka Batelić (25) i Vedran Ćorluka (31) odlučili su napustiti Veliku Jabuku.

Pjevačica i nogometaš uputili su se na Jamajku, gdje su zajedno dočekali Novu godinu.

- Ne brinite se, polako, slušajte raggea, smijte se. Teško je ne voljeti Jamajku - rekla je Batelić. 

Pjevačica Maja Šuput (38) se nakon naporne godine ispunjene nastupima i raznim angažmanima odlučila nagraditi te je zajedno sa svojim novim dečkom, menadžerom Nenadom Tatarinovim (34) otputovala na egzotični Tajland.

Zaljubljeni par sjajno se zabavljao već u avionu. Prvo su letjeli do Dubaija, a vrijeme u avionu kratili su poziranjem za fotografije, a u istom tonu nastavili su i nakon dolaska u Bangkok.

Anita Dujić (33)  i njezin novi odabranik, škotski menadžer Duncan Broadfoot otputovali su na Šri Lanku,, a tamo su dočekali i Novu godinu. 

Trogiranka se našalila kako joj je toliko lijepo da se više ne želi vratiti u Hrvatsku. 

Da je njihova veza doista ozbiljna, pokazala je Anita kada je prvu zajedničku fotografiju s Duncanom objavila na društvenoj mreži. Par je pozirao sa slonom, a njezine su prijateljice komentirale da je jako hrabra zbog toga. 

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Ras 08.01.2018.

    Poduzetnica ??? Daj me poškakljaj !

  • nikluk20 08.01.2018.

    bih i ja da imam novaca

  • BOGOLJUB ATEJISTA 08.01.2018.

    Svi znamo da je ovo placeni clanak snježane mehun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare